Barix-Quakeguard

mielenkiintoinen reaalimaailma sovellus tuotteille yhdeltä automaattisen kodin mieluummin älykkäiltä kotiyrityiltä-Barix.

”Barixin ekstreamerit ovat kriittinen rooli vallankumouksellisessa maanjäristyksessä varhaisessa varhaisessa hälytyksessä – Barix Technology AG, joka on itsenäisen äänen, musiikin ja tietojen johtava valmistaja kaupallisissa ja asuinsovelluksissa, on ilo ilmoittaa, että heidän Extreamer -laitteillaan on kriittinen rooli Quakeguardissa Scotts Valley, Kalifornia, luoma ja valmistama Seismist hälytysjärjestelmät, Inc. Maanjäristyksen sattuessa seismiset hälyttävät Quakeguard Systems pystyy toimittamaan jopa 6–60 sekunnin kehitysilmoituksen ennen suuria vapinaa lakkoon, jolloin ihmiset voivat etsiä suojaa. Järistyslaitteen seisminen hälytysjärjestelmä riippuu maanjäristyksen alkuperästä johtuvien tuhoavien, nopeasti liikkuvien aaltojen varhaisesta havaitsemisesta. Quakeguard -järjestelmä on asennettu yli 30 asennukseen kaikkialla Kaliforniassa helmikuussa 2006 alkaen, ja se on alkanut arvioida pilottiohjelmissa muualla maailmassa…

Kun Quakeguard Systems on asennettu kaupalliseen tai asuinrakennukseen, se voi luoda omat hälytyssignaalit ja rajapinnan olemassa olevien automaatio-, ääni- ja turvajärjestelmien kanssa. Barixin extreamer, johon luotettavuutensa, vankan rakentamisen, hakkeriresistentin suunnittelun ja “aina” -tilansa vuoksi, on kriittinen komponentti, koska se on suora viisikäsittelyjuhlatuen tuottamien hälytysviestien kautta suljettujen tai suurten alueiden IP-verkkojen kautta Hajautettuihin äänijärjestelmiin.

Barix Exstreamer -tuotteiden perhe on älykkäitä verkkopohjaisia ​​mp3-dekoodereita/pelaajia, jotka purkavat vaivattomasti digitaalisen äänen IP-verkosta (10/100 Mbit/S Ethernet), muuntamalla sen musiikiksi tai ääneksi toistoon hajautettujen äänijärjestelmien suhteen sekä asuin- tai Kaupalliset sovellukset. Kaupallisissa sovelluksissa, kuten areenat, toimistorakennukset, kongressikeskukset, Quakeguard- ja Barix -laitteet ovat täysin yhteensopivia digitaalisen ja/tai analogisen haku- ja viestintäjärjestelmien kanssa johtavista tuottajista, kuten Biamp ja Mediamatrix.

Maanjäristys tuottaa neljä tyyppiä aaltoja, jotka ovat peräisin sen keskuksesta; P- tai ensisijaiset aallot, s tai leikkausaallot, l tai rakkausaallot ja r tai Rayleigh -aallot. P-aalto, tuhoava ja ihmisille huomaamaton, on pystysuora liike-aalto, joka kulkee nopeammin ja voidaan havaita paljon aikaisemmin, etäisyydestä etäisyydestä kuin tuhoisat S- ja R-aallot. Quakeguard-tekniikka havaitsee tuhoamattomat P-aallot suodattaen muita värähtelylähteitä, jotka voivat johtaa vääriin hälytyksiin. Väärien varoitusten poistaminen on seurausta Quakeguardin patentoiduista DSP -algoritmeista, joiden mukaan suodatin havaitsi värähtelyt eristääkseen juuri tapahtuman seismisen tapahtuman allekirjoitusaaltomuodot. Maaston geologisesta koostumuksesta ja etäisyydestä seismisen tapahtuman keskuksesta on mahdollista 6 – 60 sekuntia.

Palo- ja poliisiasemiin, sairaaloihin ja jopa lähetysuutisjärjestöihin asennetut yksittäiset Quakeguard -järjestelmät voidaan verkottaa suurille alueille IP: n avulla. Nämä järjestelmät kommunikoivat, kun P-aallot havaitaan toimittamaan kehitysilmoitusta tulevista voimakkaammista isku-aaltoista. Esimerkiksi San Josessa, Kaliforniassa havaitut P-aallot siirretään muihin paloasemiin ja hätäpalveluihin koko San Franciscon lahden alueella, usein jopa 100 tai paljon enemmän mailin päässä, joten nämä tilat voivat tarjota kehitysvaroitusta varten Kansalaiset ja aktivoivat paljon esiohjelmoituja automatisoituja hätätilannetoimintoja, kuten paloaseman kuorma-autojen ovien avaaminen, sairaaloiden hätägeneraattorit tai automatisoitujen suurten radioilmoitusten lähettäminen poliisivoimille.

Seismisten hälytysjärjestelmien Michael Price -yrityksen mukaan ”yhteen kampuksen laajuiseen Quakeguard-sovellukseen asennettu Barix Exstreamers on osoittautunut huolelliseksi ja erittäin hyvämaineiseksi ottaen huomioon, että järjestelmä asennettiin ensimmäisen kerran elokuussa 2004. Kun QuakeGuard Systems on asennettu Samanlaisia ​​sovelluksia suosittelemme Barix Exstreamers -sovelluksia järjestelmäintegraattoreille, koska mielestämme ne ovat olleet hyvämaineisin IP -vaihtoehto, jonka olemme törmänneet. ”

www.barix.com: www.seismicwarning.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *