Haastattelu Boxee Designer – Avner Ronenin

kiinnostus Boxee on kasvanut tasaisesti, varsinkin kun otetaan huomioon, että se tuli Apple TV: ssä (otimme yhteyttä Apple PR: hen kysyäksemme heidän näkemyksensä Boxeen asentamisesta Apple TV: hen, mutta he vastasivat Sanomalla Apple kieltäytyy kommentoimasta tätä). Neljänneksen miljoonan käyttäjän kanssa, jopa ennen Windows -version julkaisua, Boxee vangitsee ihmisten mielikuvituksen ja mahdollisuuden uusille laitteistolaatikoille horisontissa, jossa on “Boxee -poweree” -logo, on aika istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua ja istua Ota huomioon. Lue automatisoidun kodin haastattelu Boxee -perustajan Avner Ronenin kanssa …

1. Hei Avner, kiitos, että puhuit meille. Voimmeko kysyä, mikä taustasi on ja kuinka Boxee syntyi.

Muutama ystävä ja minä keksimme idean Boxeelle vuonna 2004, kun he aloittivat alkuperäisen Xboxin avoimen lähdekoodin ohjelmiston Xbox Media Centerin käytön, jonka avulla ihmiset voivat pelata digitaalista mediaa televisioissaan. Meistä tuli XBMC: n avoimen lähdekoodin yhteisön jäseniä ja kuvitteli vuonna 2007 tavan viedä alusta vielä pidemmälle. Kuluneen puolitoista vuoden aikana ryhmäni on työskennellyt pidentääkseen XBMC: n peruskoodia online -lähteillä, kuten Hulu ja Netflix, sekä sosiaalinen verkostoituminen Boxeessa.

Ennen Boxee -aloittamista olin yrityskehityksen ja yritysjärjestelyjen päällikkö Comverse, Inc. -yritykselle. Liityin Comverseyn vuonna 2002, kun he ostivat Odigo-yrityksen, jonka perustin vuonna 1998. Odigo oli yksi varhaisista välittömistä viestinnäpalveluista Webissä, joka palveli yli 8 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Ennen Odigo I: n palvelemista 4,5 vuotta Israelin puolustusvoimissa erityisellä tietokoneyksikössä, Mamram.

2. Boxee on avoimen lähdekoodin, sosiaalisen median keskus. Voitteko kuvata, mikä alusta on jollekin, joka ei ole koskaan käyttänyt sitä?

Toki – Boxee on ilmainen ladattava ohjelmisto, jonka avulla voit saada kaiken nautinnon yhdessä paikassa – olipa kyse sitten elokuvista, televisio -ohjelmista, musiikista tai valokuvista, jotka ovat kiintolevylläsi tai Internetissä. Joten samassa sovelluksessa voit selata valokuvia viimeisimmästä matkastasi, soittaa MP3 -tiedostoja tai nauttia The Office -jaksosta ilmaiseksi Hulu.com -sivustossa. Boxee järjestää kaiken nautinnon visuaalisesti ja antaa sinun navigoida kaikessa kaukosäätimen avulla.

3. Sinä asuu New Yorkissa – kuinka paljon työntekijöitä Boxee on tällä hetkellä ja miten rahoitetaan?

Meillä on 12 työntekijää, 2 NYC: ssä ja 10 Israelissa. Meitä rahoittivat alun perin ystävät ja perhe, mutta äskettäin nostivat 4 miljoonan sarjan Union Square Ventures (Fred Wilson) ja Spark Capitalin (Bijan Sabet) kanssa

4. Tiedätkö kuinka paljon käyttäjiä Boxee on nyt ihanteellinen? Olet ilmoittanut, että haluat saavuttaa miljoona tiliä. Jos teet niin, voitko rahoittaa Boxee – onko palvelumallia?

Tällä hetkellä meillä on noin 250 000 käyttäjää Windowsin, Linuxin, Macin ja AppletV: n välillä. Vuoden 2009 tarkoituksena on todellakin foorumin ja kasvavan käyttäjäkannan parantaminen maagiseen miljoonaan Markiin (ja sen ulkopuolelle). Tällä hetkellä näemme kolme voittoa boxeesta …

A – Voitot Sisällöntoimittajilta (jos nautit mainoksista tai ostat sisältöä Boxee -palvelusta, saisimme osuuden tuosta tuloista)
B – Premium -ominaisuudet tai sisältö Boxee (aivan kuten tilaat kaapelin premium -kanavat)
C – Boxeen upottamisen lisensointimaksut laitteisiin

5. Boxee toimii jo Macs, Apple TV: ssä ja Linuxissa ja käytämme suljettuja Windows -alfaa myös automatisoidussa kodissa. Voitko kertoa meille, milloin Windows -versio julkaistaan ​​yleisölle ja onko Boxee aina ilmainen?

Ensinnäkin sanon, että Boxeen perusalusta on aina ilmainen (mitä näet tänään). Vaikka en voi antaa sinulle tiettyä päivämäärää Windows Public -julkaisusta, pyrimme varmistamaan, että se ei ole kauan sen jälkeen, kun kaikki kolme alustoa on ilmoitettu 5. maaliskuuta.

6. Lukijamme yrittää löytää ”Holy Graalin” laitteistolaatikko – pieni, hiljainen, Apple TV -laite, mutta avoinna ja kyvyn pelata 1080p. Onko Boxee -suunnitelmia luoda oma tällainen laite, ja jos niin, voitko antaa meille mitään yksityiskohtia?

Olemme ohjelmistotyyppejä, ja meillä ei henkilökohtaisesti ole kiinnostusta tehdä laatikkoa itse. Tiedämme, että käyttäjämme haluavat sen kuitenkin, ja tultuaan CES: stä meillä oli paljon kiinnostusta laitteistovalmistajilta rakentaa boxee -laatikko. Puhumme melkein jokaisen suuren laitteen valmistajan kanssa saadaksemme sen aikaan – kuka tietää, vuoden 2010 alkuun mennessä voit nähdä useita laitteita, jotka sanovat ”Boxee’n virran” tai “Boxee Inside!” Mutta tällä hetkellä olemme keskittyneet alustan parantamiseen.

7. ”Globaalissa kylässä” digitaalisen oikeuksien hallinta hidastaa edelleen edistystä. Kuinka käsittelet DRM: ää ja aiotko koskaan ajatella aikaa, jolloin Internet -televisio on saatavana kansainvälisesti ilman fyysisiä rajarajoituksia?

DRM on edelleen ongelma, kunnes kaikilla toimialoilla olevat sisällöntekijät ymmärtävät, että peli on muuttunut – kuluttajat haluavat median, joka liikkuu heidän kanssaan. Kukaan ei halua maksaa laatikosta ja maksaa sitten uudelleen mediasta, joka voi pelata vain siinä laatikossa. Se ei sovitapa, jolla ihmiset kuluttavat mediaa nykyään. Olemme nähneet, että he ovat valmiita ladata ohjelmistoja, kun se on hyvä, ja että he ovat valmiita maksamaan sisällöstä, jos se on muodossa, jota heille on helppo käyttää.

Näemme ehdottomasti geo-lukitsemisen olevan menneisyyttä; Tällä hetkellä sisällöntuottajat menettävät helppoja voittoja kuluttajille, jotka pakotetaan ladata näyttelyitä laittomasti, koska heillä ei ole muuta tapaa hankkia niitä ajoissa. Siitä milloin se on kaukana toiveitamme.

8. Boxee perustuu XBMC.org. Mikä prosenttiosuus koodistasi on mittatilaustyönä valmistettu nyt ja mikä on kehitysympäristö?

Boxee on sekä palvelin- että asiakasohjelmisto. Asiakasohjelmisto perustuu XBMC: hen ja olemme pyrkineet jatkamaan sitä ottaen huomioon, että vuoden 2007 alkupuolella. Suuri osa koodista jaetaan takaisin Team-XBMC: n ja päinvastoin. Joten on vaikea sanoa, mikä prosenttiosuus on Boxee. Emme laske koodirivit ..

Palvelin on kaikki Boxee -koodi. Kehitämme C, C ++, Python, PHP ja JavaScript ..

9. Boxessa on joitain erityisiä sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia, joiden avulla ystävät voivat suositella sisältöä toisilleen esimerkiksi. Kuinka tärkeä on mediapelaajien menestys sosiaalinen näkökohta?

Boxee rakennettiin alusta alkaen sosiaalisten ominaisuuksien mielessä – se on se, miten käytämme nykyään verkkoa suosituksista, jakamiseen, tirkistelyyn – haluamme tietää, mitä muut ihmiset (ystävät ja muukalaiset) tekevät, jotta voimme tarkistaa asiat ulos ja liity sisään. Sosiaalinen elementti pitää Boxee paljon mielenkiintoisempana kuin vain oma henkilökohtainen sisältö ja antaa Boxee -viruselementin. Molemmat ovat avaimia menestykseemme.

10. Kaikista ympärillä olevista mediasoittimista Boxee näyttää olevan paljon keskittynyt median vetämiseen verkon erilaisista lähteistä, kuten BBC Iplayer, Joost, Hulu, Last.FM ja Flickr. On selvää, että television tulevaisuus on IP. Missä näet kaiken 10 vuoden kuluttua?

Emme usko, että kaapeli/la Sitä täydentää kokemukset, kuten Boxee, ja uskomme, että suurin osa median kulutuksesta tulee IP -pohjaiseen. Olohuonekokemuksesta tulee aina kokemus ja se on olennainen osa kytkettyä elämäntapaa.

Boxee: Apple TV

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *