Suunnittelijakysymys

Joten näyttää siltä, ​​että ihmiset tarttuvat drift-suunnitteluun, samoin kuin nämä blogi mini-makeovers tarjoaa sinulle ideoita, mutta minun on kuitenkin myönnettävä-minulla ei ole kaikkia vastauksia. Olen todella lyönyt henkisen tyylin lohkoa omassa kodissani! Yleensä voin kävellä tilaan ja kuvaan tarvittavat muutokset ihanteelliset. Mikä väri? Ei ongelmaa. materiaalikombot? Annan sinulle kolme vaihtoehtoa! Yleinen tyylisuunta? Pala kakkua – se on vakiona kierroksella.

Mutta yritän tehdä muutamia muutoksia talossa ja en voi elämäni puolestani löytää museoni. Joka kerta kun uskon päättäneen, nukun sen suhteen ja nousen ylös tunteen siltä, ​​että vaadin aloittamista jälleen ja mitä uskon joka tapauksessa?

Joten jos et välitä itsehtimoista, täällä on joitain asioita kidutetussa mielessäni.

Näki tämän suloisen bit-yö seisoneen Funk & Gruven A-Z: ssä Belleville Ontariossa-vaadisinko sitä? Valkaistu puu on nyt kuuma ihanteellinen, mutta minulla on jo useita yöosastoja …

Tämä bitti ihminen oli myös siellä – onko hän parempi? Menenkö valkaistuun standardiin vai maailmanlaajuisesti eklektisesti nykyään?

En myöskään pääse riittävästi siipituoleihin, samoin kuin tällä vintage -versiolla on kaikki ihanteelliset linjat. Se olisi palautettava, mutta en ole nyt asetuksessa valita materiaali ihanteellinen! Olen yhtä hauras.

Olen nähnyt nämä vintage -valkoviinipullot viime aikoina paljon – olen jopa tukenut niitä itse – vaadisinko tätä kohtuuhintaista 50 dollaria Queen Street -kadulla?

Näin tämän perinteisen laatikkirinta L’Atelierin ikkunassa viikonloppuna ja himoitsee sitä jotain kauheaa. Tämä on kuitenkin edullinen tyyliblogi, samoin kuin olen budjettisuunnitelmatyyppi, joten ikkunassa sen on pysyttävä. Mistä voin löytää hänen edullisen serkkunsa?!

Minäkin kuohuin hiukan, kun näin tämän antiikkisen persialaisen maton huippuluokan kaupassa viime viikolla. Katso niitä värejä! Ymmärrän, että se voi tuntua hiukan rock-band-vaiheelta (silkkihuipulla kytkettynä mikrofoniin), mutta näen, että se heitetään satunnaisesti paljaalle puulattialle vain ihanteellisella hoikkaan katosvuoteella sekä mielialaisilla ympäristöystävällisillä seinillä. Anteeksi, kuolaa uudelleen.

Mutta se johtaa minut seuraavaan numeroni (jolla ei ole mitään tekemistä pienellä budjetilla) – mitä väriä maalata? Uskon englantilaisen maan tai pullonvihreä, mutta olen kuitenkin viihdyttänyt myös mustaa (kyllä ​​musta), kitti, harmaa lila … niin paljon motivaatioita, joita en ymmärrä, mitä valita! Jos menisin vihreäksi, kumpi valitsisit?

Saksinvihreä, Calke Green tai aamiaistila vihreä?

Ja sänky! Sara napsautti tämän vähemmän houkuttelevan kuvan minusta kokoamisen IKEA: sta viikonloppuna. (Huomaa tyylikäs lamppu, joka istuu lattialla.) Nyt kun se on yhdessä, en ole täysin varma, että haluan pysyä tämän vision kanssa! Kuitenkin, että persialainen matto auttaisi.

He väittävät, että ongelmasi puhuminen on katartaista, mutta vatsani on nyt solmut. Jos sinulla on minkäänlaista häikäisevää ideoita, auta minua!

Miksi en voi vain verkossa täällä samoin kuin sen kanssa?

Valokuvien hyvitykset: 1-6. Michael Penney 7-9. Farrow & Sphere maalaa 10. Michael Penney 11-13. Equine Farm New Yorkissa, G. P. Schafer Architect

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *