Suunnittelijan vinkit: Tarkalleen kuinka saada sohva, osa toinen

avustajatyyli Jennifer Koper jakaa ammatilliset suositukset sohvien ostamisesta.

Nyt kun olet tehnyt päätöksen, minkä tyylisen sohvan haluat, on aika uskoa laatuun. tarkalleen kuinka sohva tehdään suoraan sen pitkäikäisyyteen. Jos pyrit investoimaan sohvaan, jolla on pysyvä voima, tässä on joitain tärkeitä asioita, joista uskotaan, tai pyydä kokenut myyjät menemään kanssasi:

Kehys: Parhaat laadukkaat sohvat ovat kehykset, jotka on valmistettu uunikuivatuista lehtipuista, kuten vaahtera, tammi tai tuhka. Uuni kuivaus välttää puuta vääntymästä tai halkeilusta, samoin kuin on välttämätön osa vahvaa kehystä. (Voit myös kysyä lehtipuukehyksen puusepän puusepän; nivelten on oltava kaksinkertainen sekä nurkka-esteitä, ruuvattuja ja liimattuja). Muut sohvakehykset voidaan valmistaa havupuusta, hiukkaslevystä, muovista tai metallista, mutta ne voivat vääntyä tai halkeamia. Vaihto on alhaisempi hinta.

Jalat: Korkealaatuiset sohvat jalat ovat yleisesti osa kehystä, mikä edistää sohvan vakautta, mutta on myös tyypillistä nähdä vain runkoon sisältyviä takajalat, etujalat kiertävät. Muissa tapauksissa kaikki neljä jalkaa kiertävät, joita voi olla hyödyllisiä, jos joudut hankkimaan sohvan tiukalla tilalla.

Jouset: Top Notch-sohvat toimivat yleisesti ”kahdeksan suuntaisesti sidotut” kelat. Tämä osoittaa, että kelat on kytketty istuimen etuosasta taakse, sivulta toiselle, samoin kuin diagonaalisesti – kahdeksan kertaa käsin. Vähemmän kalliita vaihtoehtoja ovat kelayksiköiden väheneminen, ”kyynärmäinen jousi” -järjestelmä (jossa jouset tyyppiset vakio “S” -muodot edestä taakse) sekä polypropeenihihna (missä turvavyömiteriaaliset nauhat kattavat edestä taakse). Tärkeä joko stinalisilla jousijärjestelmillä tai polypropeenihihnalla on etäisyys: Jousien tai nauhojen välisen etäisyyden ei tarvitse olla paljon enemmän kuin kaksi tuumaa tasaisesti tukevalle pinnalle.

Tyynät: Tyynyt koostuvat normaalisti vaahtopohjista, jotka on kääritty polyesterimateriaaliin, nimeltään “Dacron”, joka lisää parvia ja varmistaa, että tyynypeitteet muodoltaan tiukasti. Muita täyttövalintoja ovat alas tai alas kääritty vaahto (vaahtoa koostettua kivellä on ”kanavoitava”, joten alamäki pysyy tasaisesti hajaantuneina). Olipa dacron vai alas kääritty, ratkaisevan tärkeä vaahtotyyny sen tiheydelle. Haluat ”korkean tiheyden” vaahdon minimoimaan hajoavan ja roikkuvan, 1,8 kilon tai paljon enemmän kuutiometriä kohti tai ”korkean resoluutia” vaahtoa, 2,5 kiloa tai paljon enemmän kuutiometriä kohti. Nopea vinkki: Vaahdon tiheydellä ei ole minkäänlaista vaikutusta sen todelliseen lujuuteen. Joillakin myyjillä on valintoja kiinteämmälle tai pehmeämmälle vaahdolle tarkalla täsmälleen sama tiheys – muista kysyä.

Provenance: Haluat ehkä kysyä, tuotetaanko sohva Pohjois -Amerikassa vai ulkomailla, koska tämä voi olla laadun kannalta kertomus. On myös erinomaista tukea Pohjois -Amerikan valmistusta.

Verhoilu: Paljon sohvia tarjotaan ostaa monilla materiaaleilla ja väreillä, joten älä anna showroom -sohvan verhoilun häiritä sinua sen erinomaisesta muodosta tai tyylistä. Asiat, jotka on pidettävä mielessä? Puuvilla ja liinavaatteet ovat ihania luonnonmateriaaleja, mutta voivat kuitenkin pilleriä tai venyttää ajan myötä. Paksumpi materiaali taistelee venyttämistä, kun taas tiukempi kudonta vähentää napsautuksen mahdollisuutta (tärkeä, jos sinulla on lemmikkieläimiä). Nykypäivän polyesterikuidut ovat erittäin kestäviä, samoin kuin ne voivat simuloida luonnollisen kuidun ulkoasua.

Mitä tahansa teetkin, keskity kankaan kestävyyteen. Erinomainen tapa tarkastaa on yrittää löytää sen ”kaksoisruskin määrä”. Tämä luku on selvitetty Wyzenbeek -menetelmällä, joka on hankaustesti, joka käsittelee kankaan kykyä seisoa pinnan kulumiseen hieromisesta. 15 000 kuorinta on erittäin kestävää, kun taas 30 000 ajatellaan kestävästä (mitä tahansa alle 15 000: ta ei saa käyttää verhoiluna).

Nahka on myös erinomainen vaihtoehto. Erilaisia ​​tyyppejä ja korkealaatuisia tasoja on paljon, joten muista selvittää tarkalleen, miten se kuluu – jotkut ovat naarmuuntuneita, kun taas toiset ovat melko helposti, mikä tarjoaa sinulle erittäin erilaisen ilmeen ajan myötä.

Vaikka nämä ideat saattavat melua teknisiksi, ne auttavat sinua löytämään sohvan, joka on kanssasi tulevina vuosina.

Katso paljon enemmän vinkkejä tämän sarjan ensimmäisestä ja osasta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *