• Uncategorized
  • 0

Ranskalainen tyylikäs

Se on patio kausi! Joten olin erittäin valppaana fantastisista ulkokalusteista kävellessäni äskettäisellä maailmanlaajuisella nykyaikaisella huonekalumessuilla New Yorkissa. Väri on valtava tarina tänä vuonna kaikilla muotoilualueilla, jotka Fermob Asseled -yrityksen loistavat tarjoukset vahvistavat.

Olet ehkä istunut tuolissa tai syönyt Ranskan liiketoiminnan kahvilapöydät ymmärtämättä sitä: heidän huonekalut koristavat sellaisia ​​julkisia paikkoja kuin New Yorkin Times Square sekä Bryant Park, Jardin du Luxemburg Pariisissa sekä Promenade De la Croisette Cannesissa.

Halusin käyttää Hermes -huivia sekä sip Kir Royalesia lepääen mod -luvun kokoelman uudessa kahdessa istuimessa. Minulle kerrottiin, että kaksisävyinen kudottu polymeeriistuin sekä alumiinirunko on nyt annettu valkoisella valkoisella; Nykyisiin värikomboja ovat samoin kuin kumi, harmaa sekä liuskekivi, savanni sekä jäkälä sekä paprika ja sahrami.

Perinteisen bistro -ilmeen saamiseksi viehättävät vieritykset 1900 tuolilla ovat ylimääräisiä viehättävät kirkkaanvihreä, valtameren sininen tai aurinkoinen keltainen. Sen lisäksi, kuinka tämä on viileälle: se tulee myös roikkuvana nojatuolina. Todellakin!

Väri -estotrendiin lyömällä taittuva leveysasteen bistro -tuolissa on irrotettava yläkaista, jota voidaan muuttaa niin paljon kuin minkä tahansa tyyppiset värit. Valintani: Oranssi ja vaaleanpunainen, yksi kesän makeimmista pareista.

Katso lisää fantastisia valintoja High & Low Patio havaitsee gallerian.

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Fermob

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *