Muodollinen ruokasali

Q. Minulla on avoin konsepti, joka on oleskelu/ruokasali, jossa on ikkuna ja terassi. Haluaisin laittaa joitain ikkunapeitteitä, kuten laskostettuja verhoja maapallon sävyihin kevyessä materiaalissa pelkän verhojen yli. Onko sinulla mitään ehdotuksia? Kuinka voin myös saada ruokasalin näyttämään paljon muodollisemmalta?

– J.P., Ottawa

A. Saadaksesi paljon muodollisemman ulkonäön avaruudessa, etsi verhot hieman enemmän painoa kuin mitä tällä hetkellä ripustetaan silkkisi kanssa. Laskostettu kiinteä tai leveä raidallinen silkki neutraalilla sävyllä lisää kauneutta huoneeseen ja toimii hienosti nykyisten takorautaverhojen kanssa.

Voit jopa lisätä muodollisuuden tunnetta ruokasalissasi valaistuksen, lattiapäällysteiden, taideteosten ja asusteiden avulla. Valokuvastasi on haastavaa kertoa tarkalleen, mitä sinulla on jo paikallaan valaistukseen ruokatilassa, mutta voin ehdottaa, että asentamalla huomattava riipus ruokapöydän päälle, kuten kristallin kattokruunu kimalleille ja glamourille. Jos valitsisit jotain vähemmän suurta, viiden käsivarren kynttiläpentti, jolla on pellavasävyjä, antaisi myös ruokailutilan paljon enemmän urbane-ulkonäköä.

Ajattele persialaisen maton lisäämistä ruokapöydän ja tuolisi alle – haluat, että se on riittävän suuri ulottumaan 18 “tuolien takaosaan. Taideteokset, joilla on klassinen ilme, kuten sarja kehystettyjä mustavalkoisia valokuvia tai tulosteita mykistetyissä väreissä, antaa myös huoneelle paljon muodollisemman tunteen. Lisävarusteet, kuten sterling hopeapuisto maljakot, iso kristalli- tai kirkas lasi -koriste -kulho ja jotkut antiikkiset nikkeliä kynttilät auttavat täydentämään ulkonäköä.

Koska tämä on avoin konseptitila, harkitse muodollisuuden kantamista ruokailutilan ulkopuolella ja oleskelutilaan jälleen valaistuksen, lattiapäällysteiden, taiteen ja asusteiden kautta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *