Vosky -puhelinkeskus

Olemme juuri saaneet tämän lehdistötiedotteen Ison -Britannian automaatiolta … ”Smarthome Company UK Automation ilmoitti tänään, että Yhdysvaltain valmistajan ActionTecin palkittu VOSKY -valikoima Skype -tuotteita on nyt saatavana verkkokaupastaan.

Äänesti yhdestä CES 2006: n kymmenestä kymmenestä laitteesta, Vosky -puhelinkeskuksen avulla voit soittaa ja vastaanottaa Skype -puheluita kotipuhelinjärjestelmästäsi sekä antaa sinulle mahdollisuuden soittaa puhelinkeskukseesi ja soittaa Skype -puhelut millä tahansa Puhelinluuri mistä tahansa.

Nyt voit soittaa muille Skype -käyttäjille tai puhelinnumeroille ulkomailla matkapuhelimellasi ja maksaa vain puhelinmaksun takaisin taloon (plus mahdolliset sovellettavat SkypeOut -hinnat), mikä vähentää huomattavasti matkapuhelinten kustannuksia. “Se on yhden tempun poni, mutta se on hyvä.” sanoi Times Online.

VOSKY-puhelinkeskus on helppo asentaa, helppo käyttää ja vähittäismyyntihintaan 42,95 puntaa. ARVONLISÄVERO.

Muita VOSKY -alueen tuotteita ovat Chatterbox: Skypen edullinen USB -kaiutinpuhelin ja ohjattu Internet -puhelin: puhelinkeskuksen edeltäjä, jonka avulla voit soittaa Skype -puhelut kotipuhelimellasi, mutta ei valita syrjäisestä sijainnista. ”

Lisätietoja: www.vosky.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *