Kysy suunnittelijalta: Ruokailutila

Q. Minulla on todella väsyttävä seinä ruokailutilassani, jonka kanssa haluaisin tehdä jotain. Vaaditaan varastointia-minulla on juuri ollut vauva ja haluaisin alueen, joka pitää kaikki hänen lelut, viltit jne. Olen kuitenkin peloissani, että täyskorkea seinäjärjestelmä tekee alueesta näyttämään yhtä raskasta. minkä tahansa tyyppisiä ideoita?

– J.C., sähköpostitse (lähettääksesi oman kysymyksesi, katso kysymme suunnittelija -sivulta.)

A. Olen samaa mieltä siitä, että vaadit paljon enemmän säilytystilaa ja että lattiasta kattoon ulottuva järjestelmä voi hävittää tilan. Täysinkorkea yksiköt eivät myöskään ole aina yhtä tehokkaita kuin jotain matalaa että seinästä seinään. Kellu räätälöity sivupöytä pohjataulun yläpuolelle, joka venyttää kulmasta kulmasta kulmasta, kuten motivaatiovalokuvaamme. Järjestelmän pituus merkitsee, että se tarjoaa paljon säilytystilaa pikkulasten varusteille ja tarjoiluvälineille, mutta se jättää silti tyhjän seinäalueen lausuntotaiteelle, kuten tämä Meredith Binghamin kappale Canvas -galleriasta.

Pähkinä on perinteinen vaihtoehto sivupöydälle ja täydentäisi ruokailua. Tai saatat olla maalata täsmälleen sama valkoinen kuin myllyt. Jos räätälöity pala ei ole budjetissasi, Ikean Bestå -järjestelmä on upea vaihtoehto. Valitse kiiltävä valkoinen pinta ja asenna se suoraan seinälle (vaaditaan ankkurointilaitetta rautakaupasta). Valitsetko mukautetun tyylin tai Bestå, jätä 6 ″ -tila järjestelmän ja ovenkehyksen väliin, jotta drape -paneelit vedetään takaisin.

Verhoista puhuttaessa ne ovat loistava tapa tuoda kiehtova kuvio huoneeseen. Pidän Laura & Kiranin kierre -haarasta Tonic Living -tapahtumasta. Se on erittäin graafista, mutta samoin on kaunis käsinmaalattu tunne.

Uusi valaistus tekee ihmeitä täällä. Katso Tom Dixonin helmiä sekä huippu riipuksia. Kolmiossa porrastetuilla korkeuksilla sijaitsevien suun puhallettujen lasien jalokivillä olisi houkutteleva veistosvaikutus, samoin kuin vihertävä sävy lisää houkuttelevan pöydän ja tuolin tuottamaa vintage-tunnelmaa.

Kerros jossain rakenteessa, jossa on aluematto ruokailun alla. Heathered Stripe -kuvio antaa hienovaraisen kontrastin kukkaverhoille; Jotain Restaurointilaitteiden ja lapsen restaurointilaitteiden Aubrey -villamaton kaltaista. Denim- tai harmaavärit pelaavat ääniä uusissa verhoissa.

Lopuksi, tuota vinjetti sivupöydälle hyödyntämällä monipuolisia esineitä, mukaan lukien maljakoiden klusteri erilaisissa korkeuksissa, ja muodot, kuten vaalean purppura Vårlikt -maljakot IKEA: sta.

Katso paljon enemmän kysy suunnittelijavastauksia. Lähetä myös oma kysymys, ohjeet Ask A Designer ™ -sivulta.

1. Riipus, Klaus. 2. Matot, restaurointilaitteiden pikkulasten ja lapsi. 3. Kangas, tooninen asuminen. 4. Taideteos, kangasgalleria. 5. Maljakot, Ikea.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *