• Uncategorized
  • 0

Y-CAM-langaton IP CCTV -videokamera

. 150 Y-CAM Black on kompakti langaton IP CCTV -verkkokamera, jossa on 30 sisäänrakennettua infrapuna LEDiä, jolloin videokamera voi toimittaa värillisiä kuvia päivän aikana Yö aktivoi automaattisesti sisäänrakennetut infrapunavalot kirkkaan mustavalkoisen kuvan toimittamiseksi jopa täydellisessä pimeydessä. Se on myös yksi harvoista, joita voit tällä hetkellä katsella iPhonen kanssa.

Y-Cam Blackin ääniominaisuuksien avulla voit myös kuunnella etäsivustolla. Edistyneisiin ominaisuuksiin sisältyy hälytyshallintajärjestelmä, jonka avulla voit siirtää kuvia sähköpostitse tai FTP: llä, joka perustuu hälytykseen, kuten videon liikkeen havaitsemiseen.

MPEG-4: n, MJPEG: n ja 3GPP: n tuella videokamera tarjoaa live-näkymän useilta alustoilta, mukaan lukien Apple Macs ja mobiililaitteet, mukaan lukien iPhone.

Videokamera voi myös tallentaa videoleikkeitä äänellä ennalta määrätyllä pituudella tallennustilaa paikalliselle kiintolevylle. Videoleikkeet voidaan asettaa nauhoittamaan manuaalisesti tai laukaisemaan liikkeen havaitsemisen avulla. Y-CAM Blackilla on sisäänrakennettu verkkopalvelin, ja se voidaan nähdä paikallisen alueen verkossa (LAN), Broad Area Network (WAN) tai Internetin kautta suoratoisto-IP-verkkokamerana ja tukee jopa 16 samanaikaista etäkäyttäjää (korkeintaan Kehyksenopeus 30 kuvaa sekunnissa ja näytetään jopa 640 × 480 -resoluutioon).

Infrapuna yökuva

Nopea ja helppo asennus

Korkealaatuinen video

Liikkeen havaitsemishälytykset

Tarkkaile ja nauhoita live -videoita ja ääni

MPEG-4-pakkaus

Langaton yhteys

Monikohtainen pääsy

Turvallinen todennus

Napsauta tätä saadaksesi paljon lisätietoja Y-CAM: sta

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *