• Uncategorized
  • 0

Räätälöidyt huonekalut

koskaan ihmettelevät, kuinka pala räätälöityjä huonekaluja muuttuu kangasmallasta ja piirretään mahtavaan tuoliin olohuoneessasi? No, olen nähnyt koko prosessin eilen Kravet -tuolirakennustapahtumassa.

Brian Donavon, Kravet Toronton näyttelytilan omistaja ja Kravet Susan Lorenz isännöivät tapahtumaa.

Tiesin aina, että Kravet teki upeita, premium -kankaita, joten minun olisi pitänyt tietää, että ne olivat aivan yhtä suuria heidän valmistamiensa huonekalujen suhteen.

Alkaen massiivipuurungosta ja siirryttäessä istuinrakentamiseen, pehmusteisiin ja verhoiluun (mukaan lukien upea puolueellisuus), Donavon ja hänen tiiminsä kouluttivat useita harrastajia Designer Walk -tapahtumassa Torontossa.

Olin todella vaikuttunut! Jokainen pala on penkillä valmistettu (toisin sanoen sama joukkue alusta loppuun) parhaan laadun materiaalilla ja ammattitaitolla. Se oli uskomaton oppimiskokemus. Kuka tiesi määrän yksityiskohtaisia ​​määriä, joka menee verhoiltujen huonekalujen rakentamiseen?

Täällä Steve asettaa viimeistelyt tuolille.

Ja lopputuote! Pelhamin tuoli Taupe Chevron -raidassa … rakastan tätä tuolia! Ja parasta – jonkun piti viedä tuoli kotiin! Yksi onnekas osallistuja voitti tuolin. Toivon vain, että se olisi ollut minä!

Katso paljon hyödyllisempiä verhoiluvinkkejä DIY-kangaspääräisellä pääty online-TV-segmentimme.

Valokuvien hyvitykset: 1-4. Joel Bray

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *