• Uncategorized
  • 0

Toimittajien Stocking Stufer Picks

kompastui pieniin lahjakonsepteihin, jotka silti pakkaavat tyylisillä? Indigon talon luokittelu on todella lisääntynyt. Kyselimme tyyliosastomme heidän trendikkäistä valinnoistaan.

Hilary Smyth: Lahjaksi, joka tarjoaa tämän lomakauden, pidän Shagreen-tyylisestä teksturoidusta pinnasta sekä näiden nahkaisen lehtien syvän jalokivistä. Kaikki voivat käyttää ihanaa kirjaa Doodlen sisään.

Hilary Smyth: itselleni tämä hohtava kultainen lasikeskuksen dekanteri lisää vähän ylellistä lomapöydälle.

Morgan Michener: Nämä lautasliinat on valmistettu kauniista pestyistä liinavaatteista ja ovat saatavana värivalikoimana (ostin juuri kolme sarjaa tummanharmaa itselleni). Ne ovat ihanteellisia loma -viihdyttäville – etenkin kimaltelevalla lautasliina -äänellä – samoin kuin tekisivät erittäin lahjoja (älä vain tarjoa yhtä pakkausta, muista antaa vähintään kahdeksan lautasliinaa loma -luettelossa oleville onnekkaille ihmisille).

Sally Armstrong: Pidän kultatyynystä – vain koska pidän kaikesta kultaa nykyään. Tämä glam -tyyny olisi tyytyväinen lisäys moniin sohviin: vähän vähän auringonpaistetta.

Sally Armstrong: On aina hyvä, että on jotain hyödyllistä kirjoittaa muistiinpanoja alaspäin, samoin kuin niin paljon paremmin, kun se on melko tarkasteltava. Kaikki voivat käyttää tätä.

Margot Austin: Olen huomannut coupe -sekoitetun juomalasin uudelleen esiintymisen ja kuten vintage -tunne. Uskon, että tämä olisi hienointa varustettua Rosé-samppanjalla, samoin kuin punaisella taftipukulla, jossa on krinoliinilla parannettu poufy-hame. Ihanteellinen lomalle.

Margot Austin: En mene teema-Y-levyihin, mutta nämä ovat varmasti haluani. He lisäisivät iloisen muistiinpanon tavallisiin valkoisiin päivittäisiin ruokia tai luu Kiina, joka on valkoinen kultaisella vanteella. Myös viihdyttäminen jälkiruoan sekä samppanjan tai liköörin yli on paljon enemmän tyylini kuin moniruoka-aterian täydellinen häiriö. Nämä levyt ovat kuitenkin tyylikkäitä hauskanpitoa.

Margot Austin: Tämä on lahja, jonka ostaisin merkityksen tarjota jollekin muulle, mutta aloittaisi napaamisen Method -talossa ostoksista! Olen tyytyväinen Mary MacLeodiin, kun esittelin hänen murokkeen kuvakuvassa ja pidin hänen kuulemisestaan ​​keskustelevan Skotlannin lomakohdan skotlantilaisesta räätälöstä. Hänen skotlantilaisen brogue -melun melu, jossa sanottiin “laitat sen toisiksi”, soi edelleen päässäni. Tämä on ainoa murokeksi, joka kilpailee äitini. Suurin kiitosta.

Margot Austin: Tämä kaunis esine sekä käsityöläisten säilytyspurkki (villi mustikka on suosikkini, vihje) tekisivät ihanteellisen pidätyslahjan. Jamin tai hyytelön tarjoaminen tällaisessa säiliössä lisää tapahtuman tunteen brunssipöydälle, mutta myös, että tämä on melko lisävaruste, vaikka se olisi velvollisuutta.

Joel Bray: Pidän tämän kynttilän hajusta! Se on ihanteellinen menetelmä tuoreen leikatun FIR: n hajuun, jos sinulla on synteettinen joulukuusi.

Joel Bray: Peacock -höyhenkoriste tekisi ihanan lisäyksen minkä tahansa tyyppiseen lahjaan, joka on kytketty keulaan.

Joel Bray: Tämä kulho tuo hittiä hohtaa minkä tahansa tyyppiselle sohvapöydälle. Täytä se muttereilla tai karkkeilla.

Valokuvien hyvitykset:
1-14: Indigo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *