Kylpyhuoneen pesuallasostokset

Suihkun pesuallas on kulkenut kauas BUILDER BASIC -PORCELAIN -kulhoon. Saatavana lukemattomia tyylejä, muotoja ja värejä, pesualloja löytyy monenlaisista materiaaleista, kuten lasista, betonista, marmorista, onyxistä, mosaiikkilaatoista, graniitista, metallista, kivistä ja puuista. Harkitse näitä elementtejä ostaessasi suihkuhuoneen pesuallasta.

Asennustyyli

Drop-in-nieluilla on vanne tai huuli, joka istuu tiskin päällä, ovat yleensä halvimpi ja tyyliltään paljon tavallista.

ALAKONEVALLISET YHLITUS on yhä suositumpia. Niitä voidaan käyttää nykyaikaisessa tai tavallisessa tilassa ja tarjota puhdas, viimeistely. Tiskin alle ja kiinnitetty silikoni kiinnitetty, alihankojen nieluja sopivat parhaiten kiinteisiin laskuriin, kuten graniittiin tai muuhun kiveen, puuhun tai kiinteään pintaan, kuten Corianiin. Alivuoroja on paljon helpompi puhdistaa kuin pudotukset, koska lika ja lika voi kerätä reunaa.

Vaadukkaan väri: Valitse epävarma valkoinen. Rapea ja puhdas, valkoinen näyttää aina tyylikkäältä ja on hyvä neutraali väri jälleenmyyntiä varten.

Kulho- tai työtason nieluja istuvat turhamaisuuslaskurin päällä ja tulevat paljon erilaisia ​​muotoja. Pitkät keraamiset tai metallit, lasikulhot tai veistetyt puiset neliöt tai suorakulmiot ovat vain joitain vaihtoehdoista. Monet työtason nieluja vaativat joko kaulan nokka- tai seinälle asennetun tai kohotetun hanan.

Seinälle asennetut pesuallasta on tulossa nopeasti tyylikäs ja älykäs tilaa säästävä ratkaisu. Yhdistettynä seinälle asennetun hanan kanssa, tämä tyyli on hyvä valinta kompaktille kylpyhuoneelle.

Hanan saaminen Vihje: Osta hanasta samalta kauppiaalta kuin pesuallas. Voit yhdistää nämä kaksi näyttelyhuoneessa välttäen potentiaalista tyyliä tai mitoitusongelmia.

Jalustan pesuallas on suosittu valinta, etenkin jos turhamaisuuden tilaa ei ole saatavana, tai yksinkertaisesti siksi, että huonemalli vaatii sitä. Varastointi voi kuitenkin olla ongelma jalustalla pesuallas, joten joudut ehkä korvaamaan sen suurilla lääkkeillä, hyllyillä, sisäänrakennetulla säilytystilassa kylpyammeen ympärillä tai suihkuhuoneessa tai käytävän liinavaatekaapissa.

Valitseminen pesuallasmateriaalista

Vaikka epätavanomaisista materiaaleista tehdyt pesualtaat ovat tyypillisesti paljon kalliimpia kuin tavallinen posliini, ne voivat olla upeita keskipisteitä ylellisessä kylpyhuoneessa tai jauhehuoneessa. Lasi, ruostumaton teräs, kupari, valurauta, kivi ja marmori ovat vain joitain saatavilla olevista pesuallasmateriaaleista. Harkitse kestävyyttä, hoidon helppoutta ja yleistä estetiikkaa, kun valitset parasta materiaalia tilallesi. Kustannukset voivat nousta 100 dollarista myymälän ostetulle perusalustalle 10 000 dollariin käsityöläisen suunnittelemasta ainutlaatuisesta pesuallasta.

Ennen kuin ostat

Kun tilaat uutta pesuallasta, muista hankkia kaikki urakoitsijan jälleenmyyjältä varmistaaksesi oikean asennuksen. Monissa pesualkoissa on ennalta porattu reikiä nokka- ja kahvoille, joten ostaessasi hanaa, varmista, että se sopii pesuallasesi (reikät ovat tyypillisesti 2-4 ”toisistaan, keskustaan ​​keskustaan).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *