Smart House Londons Mayfairissa

UK -jakelijat, kunnioittavat paljon varusteita räätälöityyn asennuskauppaan. Tässä on yksi viimeisimmistä älykkäistä kodin asennuksista heidän pakkauksensa avulla, jonka on toiminut HA -asiantuntijoilla EasyComp. Muista napsauta alla olevaa kuvaa kotiautomaatiopornosta.

Upea talo Lontoon yksinoikeudella Mayfairilla on tehty dramaattinen kunnostus, muuttaen tyhjän kuoren räätälöityksi, räätälöityksi asennuspaikkaan vain kuuden kuukauden kuluessa.

Kodin automaatioasiantuntijat, EasyComp, ei katsonut kauempana kuin huippuluokan jakelija, kunnioitusta, kun vetivät yhteen huippuluokan ja luotettavan pakkausluettelon tälle luksusprojektille valitsemalla URC: n hallitsemaan, seuraamaan ja hallitsemaan kaikkia AV: n ja AV: n ja AV: n näkökohtia Automaatio.

Kehittäjän lyhyesti ”Luxlo” oli EasyComp for EasyComp, suunnitella, määrittää ja toteuttaa kaikki AV-, valaistus-, LVI- ja Control -järjestelmät korkeimman älykkään kodin muodostamiseksi. Tammikuun 2014 alkuperäisistä suunnitteluvaiheista EasyComp toteutti kaiken kaapeloinnista ja johdotuksesta puusepän viimeistelyyn heinäkuussa.

Asunnonomistajilla oli aikaisempaa kokemusta kotiteknologiasta, joten he olivat tottuneet tiettyihin tuotemerkkeihin ja niiden kykyihin. Tästä syystä kaikki kodin automaation ja laitteiden näkökohdat olivat välttämättömiä näiden järjestelmien korreloimiseksi – ellei se ole onnistunut. Olennainen vaatimus oli helppo ja helppokäyttöisyysjärjestelmä.

Lyhyt lyhyesti johti taitavaan palveluun kahden ohjausjärjestelmän yhdistämisen yhdessä. Lutron QS Homitworks -järjestelmä asennettiin ja vastuussa valaistuksesta, automatisoiduista sävyistä ja verhoista sekä LVI -ohjauksesta. Yksinkertaisen, käyttäjäystävällisen hallinnan saavuttamiseksi pikakuvakkeet luotiin suoraan Lutron-järjestelmästä URC: n kokonaisohjaukseen, jonka tarjoaa. Asunnon ympärille sijoitetaan kolme TRC-1080-ohjainta päämakuuhuoneeseen, perhehuoneeseen ja mediahuoneeseen. Näitä säätimiä voidaan käyttää missä tahansa asunnon huoneessa, käytön helpottamiseksi se laiminlyö huoneeseen, jossa kaukosäädin asuu. Samanaikaisesti ei ole välttämätöntä nähdä kaikki kaukosäätimen järjestelmät, kun asunnonomistaja haluaa vain hallita, mikä on huoneessa. Tästä syystä EasyComp asetti suorat pikakuvakkeet siten, että se näyttää vain AV: n, valaistuksen ja LVI -ohjauksen kuvakkeet jokaisessa huoneessa.

Esimerkiksi “elokuva” -tilan valitseminen mediahuoneessa alentaisi valaistusta samanaikaisesti, sulje kaihtimet ja tuo valikoima Apple TV -elokuvia 65 ”Samsung 4K -näytöllä. Samaan aikaan päämakuuhuoneessa TRC-1080-painikkeen kosketus hälyttäisi kokonaisohjausjärjestelmän television kytkemiseksi päälle ja kääntämään näytön optimaaliseen katseluasentoon automaattisen seinäkiinnikkeen kautta.

EasyComp on myös hyödyntänyt kaksisuuntaista Lutron Homeworks QS -moduulia URC: n kirjastosta, jonka avulla käyttäjä voi käyttää kaikkia Lutron-prosessorin toimintoja.

EasyComp havainnollisti URC -järjestelmän joustavuutta tässä projektissa. Yksi painike Paina – ‘TV ON’ Lutron Hitworks -näppäimistöjärjestelmässä lähettää 12 voltin liipaisimen Homeworks -prosessorista URC -järjestelmään. Tämä laukaisee makro, joka komentaa televisiota virran päälle, valitsee paikallisen syötteen, vaihtaa matriisin syöttölähteen näyttöön, käynnistää taivaslaatikon ja kääntyy tietylle kanavalle. Tämä voidaan tarvittaessa viedä askeleen pidemmälle. Esimerkiksi oven näppäimistön ‘kaikki päällä’ -painike voi laukaista valot kytkettäväksi, kaihtimet avataan ja televisio olla tietyllä kanavalla siihen mennessä, kun he saavuttavat perhehuoneen sohvan.

”Olemme käyttäneet URC: tä jo useita vuosia lukemattomissa projekteissa. Sen lisäksi, että se on helppo asentaa, se on myös järjestelmä, jonka voimme varmasti antaa asiakkaillemme tietäen, että käyttöliittymän käyttö ei ole pelottava, ja se tarjoaa sen sijaan suoraviivaisen palvelun kodin ohjaamiseksi mukavasti ”, Durgesh Sinh, Toimitusjohtaja EasyCompissa. ”Se tekee kaiken mitä tarvitset sen tekemiseen, ja yksinkertaisesti! Fyysisesti TRC-1080: n painikkeet ja visuaalinen palaute tekevät URC: stä ylimmän valinnan ohjausjärjestelmissä. ”

Viisitoista Kef CI200QR, neljä Kef CI200QL ja useita muita kef -kaiuttimia sijoitetaan koko kiinteistöön, joko katossa tai piilotettu näkymästä puusepän takana. Nämä puhujat tarjoavat 5.1: lle, joka on perustettu perhehuoneeseen ja 7.1, joka on perustettu mediahuoneeseen. Kaiuttimet tarjoavat huippuluokan äänenlaadun ja erillisen ulkonäön, koska jotkut mallit ovat vain 35 mm syviä. Sekä mediahuoneessa että perhehuoneessa Kef T2 -subwooferit ovat kooltaan pieniä ja piilotettu näkyvistä puusepän.

Lähes kaikki laitteet toimittivat AWE, mukaan lukien kaikki URC: n kokonaisohjauslaitteet, HDAnywhere 8 × 8 modulaarinen 4K-matriisi, kef-kaiuttimet, Samsung 4K ja LED-TV: t ja Denon AV -vastaanottimet ja Blu-ray-pelaaja.

EasyComp pyysi kahta ovea telineeseen. Tämä taitava pyyntö tarkoittaa, että jos asentajan on päästävä telineen takaosaan, he pääsevät siihen vaatehuoneen oven kautta.

Asiakas pyysi helppokäyttöistä ohjausjärjestelmää, joka voi hallita talon kaikkia tekniikan näkökohtia, ja juuri tämä on saavutettu. Älykäs IP -komennon luominenS ja liipaisimet, kaikkea kotona voidaan hallita IPAD: n URC -kaukosäätimien ja URC -sovelluksen kautta. Loppukäyttäjä on erityisen vaikuttunut siitä, mitä URC voi tehdä. He olivat vaikutelmana, että joudut asentamaan toinen tunnettu ohjausbrändi saavuttamaan, mitä URC on saavuttanut tässä projektissa. Asiakas on myös tyytyväinen asiakaspalveluun EasyComp voi tarjota etäkäyttöominaisuuden ansiosta. Asentamalla IP -ohjausvirtana, EasyComp voi kirjautua sisään etäyhteyteen ja virran kiertää kaikki telineen laitteet. Tämä eliminoi asiakkaan elämäntavan häiriöt.

www.awe-europe.com: Lisää älykkäitä kodin asennuksia

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest47
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *