• Uncategorized
  • 0

[Sponsori] Yale Keyfree & Keyless Connected Smart Locks – Koko arvostelu

Vesternetissä, jota emme ole koskaan olleet automatisoitujen lukkojen fani – he ovat joko olleet ehdottomia hirviöitä, joita jopa kaikkein innokkaimmat DIY’s -kamppailut kamppailevat Asenna tai he ovat vaatineet tietyntyyppistä ovi- ja lukitusmekanismia.

Tuki yhteisissä kodin automaatioohjaimissa, kuten Vera ja Fibaro, on myös ollut parhaimmillaan hajanaisia, ja jotkut laitteet toimivat täydellisesti ulkopuolella ja toiset vaativat huomattavaa määrää kiinnitystä noustakseen ja toimimaan.

Bottom line mielestämme on, että aina kun käsittelet turvallisuuslaitteita, tarvitset niitä työskentelemään täydellisesti ja luottamaan siihen, että he suojelevat taloasi – loppujen lopuksi kuka haluaa käyttää rahan kappaleen johonkin, joka lopulta tekee tekemästäsi Koti vähemmän turvallinen!

Joten olimme erittäin innoissamme, kun Yale otti meihin yhteyttä aikaisemmin vuonna ilmoittaakseen, että he tuovat joitain heidän Yhdysvaltain Z-aaltolukkoistaan ​​EU: hon.

Olemme varmoja, että olet kaikki kuullut Yalesta – ne ovat melkein planeetan merkittävin lukitustuottaja!

Katso alla olevat havainnot Yale Keyless Connected Smart Lock- ja Yale Keyfree Connected Smart Lock -sovelluksesta – voisimmeko vihdoin nähdä automatisoituja lukkoja, jotka täyttävät korkeat odotuksemme?

Yale Keyless Connected Smart Lock

Suurin osa meistä perehtyy lukkotyyliin, joka on edelleen käytössä miljoonissa ovissa ympäri maailmaa. Yale Keyless on helppo asentaa retro-fit-elektroninen ”nuppi”, joka voidaan asentaa olemassa olevan välttämättömän tynnyrin tilalle.

Keyless on poikkeuksellisen laadukas tunne mustalla kosketusnäytöllä, joka näyttää hehkuvan näppäimistön, kun se heräsi. Sen mukana tulee RFID Essential -kortti ja RFID-välttämätön tarra laatikossa ja testilaitteemme varustettiin myös Z-Wave-kodin automaatiomoduulilla (voit vaihtoehtoisesti valita Yale CCTV / hälytysmoduulin tai Yale-etänäppäin Moduulin).

On syytä huomata, että laite on, kuten sen nimen mukaan, täysin avainlyönti, ei ole mitään putoamista, jos jokin epäonnistuu laitteen kanssa tai paristot menevät tasaiseksi, kun olet poissa talosta. Näppäimistön alaosassa on saatavana 9 V: n akkua, jota voidaan käyttää hätävirtalähteenä, mutta olisi melko äärimmäistä kantaa 9 V: n akku “joka tapauksessa”. Siellä pitäisi kuitenkin olla paljon ”matala akku” varoituksia etukäteen, joten ehdotamme,

Asennus kesti vain noin puoli tuntia-asensimme laitteen ”lukituslohkoon”, lähinnä puun asennuksen kuin oven, yksinkertaisesti poistamalla olemassa olevan välttämättömän tynnyrin ja noudattaen ohjeita varmistaaksesi, että kaikki oli parhaassa paikka. Muuten, jos sinulla ei vielä ole yhteensopivaa yölukua, yksi on saatavana valinnaisena ylimääräisenä.

Kun virta on ylöspäin, laatikon ulkopuolinen toiminta on intuitiivinen ja helppo päästä käsiinsä-aseta kämmen näytölle lukon herättämiseksi, kirjoita nasta ja paina “*”. Tämä tekee nuppista ”kiinnittyvän” ja antaa sinun kääntää sen, mikä puolestaan ​​avaa salvan ja antaa oven avautua. Jopa lapseni pystyivät selvittämään sen minulta sanomalla: “Koodi on 123456, avaa ovi”…. minuutti prodding ja kiertäminen ja heillä oli se suskellut!

Keyless on mielenkiintoinen suunnittelukonsepti, vaikka sen tuotteenimellä on “lukitus”, se ei ole teknisesti lukko – se ei fyysisesti lukita tai avaa ovea. Kuten edellä keskusteltiin, nuppi on kytketty, sallimalla sen kääntämisen tai irrottautumisen, mikä estää sen kääntymisen. Tämä on oikeastaan ​​todella älykäs idea, koska ajattelemme, että tämä käyttää paljon vähemmän voimaa kuin lukitusmekanismin kääntäminen – ja se vahvistaa Yalesin väitteitä 10 000 toiminnasta yhdellä AA -paristoilla!

On myös huomattava, että jos yölakissasi on nappi tai liukusäädin, joka fyysisesti lukitsee salvan, Yale Keyless ei pysty lukitsemaan sitä-nuppi sitoutuu edelleen, kun joku tulee tapiin tai käyttää sitä ja RFID Essential Card tai RFID Essential -tunniste, mutta laite, mutta ei pysty kääntämään salpaa, koska se on fyysisesti lukittu sisäpuolelle.

Emme myöskään suosittelisi avaimen käyttämistä oven ainoaksi turvallisuudeksi ja turvallisuudeksi, koska se toimii vain yölakan kanssa. Useimmat ovet tarvitsevat ylimääräisen lukon, kuten kuolinlukon tai kuolleen pultin lukon.

Käyttäjäystävälliset perustoiminnot nyt arvioituina olimme kiinnostuneita näkemään, mitkä määritysvaihtoehdot olivat käytettävissä-RFID Essential Card ja RFID Essential -tarra eivät toimineet ulkopuolella, joten oletettiin, että meidän on ohjelmoitava ne tai jotain . Nopea lukeminen kattava käyttöohje osoittaa, että Yale on todella ajatellut jonkin verran ajatusta siitä, miten laitetta käytetään reaalimaailmassa-on olemassa joukko asetuksia, joiden kanssa pelataan ja kaikki on ohjelmoitu Easy Essential Press -yhdistelmistä kosketusnäyttö.

Ensin pelasimme käyttäjän PIN -koodien lisäämällä ja poistamalla (u uP – 20) ja RFID -välttämättömät kortit ja RFID -välttämättömät etiketit (enintään 20). Nämä kaikki on todella helppoa lisätä ja poistaa, mutta on syytä huomata, mikä ”paikka” vastaa mitä PIN / korttia / tunnistetta. Jos Yale Remote KeyFob -moduuli on asennettu, voit myös lisätä jopa 5 etänäppäimistöä.

RFID -kortti ja RFID Essential -tarra toimivat hyvin, mutta ne on sijoitettava käytännössä näytön suoran kontaktin sisään. Totuudenmukaiseksi emme ole oikein varmoja siitä, kuinka paljon käytämme näitä-PIN-koodin merkinnällä se on yhden käden toimenpide, kirjoita tapin, käännä nuppi, työnnä / vedä ovi. RFID -kortilla tai RFID Essential -merkillä sinun on pidettävä sitä kädessäsi ja koskettava sitä näytölle, ja sitten se osoittautuu melko haastavaksi kääntää nuppi pitäen kumpaakaan niistä. Tämä tekee siitä paljon enemmän kahden käden toimenpiteen, toisessa kädessä koskettaaksesi RFID-korttia tai RFID-välttämätöntä etikettiä näytöllä ja toisella kädellä kääntääksesi nupin ja avataksesi oven. Ehkä täällä tarvitaan paljon enemmän kokeiluja, jotta saadaan yhden käden tekniikka, joka toimii

Edistyneitä vaihtoehtoja on myös helppo määrittää kosketusnäytöllä-voit muuttaa näppäimistöjen äänenvoimakkuutta ja muuttaa PIN-lukkoa ja etä-lukitusaikoja siten, että nuppi irtaantuu automaattisesti x sekuntien jälkeen.

Voit myös poistaa uudelleen lukituksen kokonaan, mutta on välttämätöntä ymmärtää, että tämä tarkoittaa, että laite ei irrota nuppia, ellet lukita sitä manuaalisesti asettamalla kätesi kosketusnäytön päälle. Ilmeisesti et voi tehdä tätä sisäpuolelta, joten on potentiaalia, että lopulta jätät avaimettoman kihlojen ollessa, jättäen oven pysyvästi avoimeksi ulkopuolelta. Me tästä syystä suosittelemme, että automaattisen uudelleenlukon jättäminen päälle!

Ominaisuusluettelon pyöristäminen on näytön alhaiset akkuvaroitukset ja turvallisuuden tunkeutumishälytys, jos laitteen ulkoosa on vaurioitunut.

Yale Keyfree Connected Smart Lock

Vaikka Yale Keyless on kehitetty helpon retro-asennuksen saavuttamiseksi, Yale Keyfree ei todellakaan ole! Suunniteltu sopimaan moderneihin ”monipisteiden lukitus” -oviin. Keyfree on saatavana vain ammattimaisesti asennetuksi ratkaisuksi, et voi valitettavasti ostaa ja asentaa sitä itse.

Ollakseni rehellinen, kun olemme nähneet yhden näistä asennettuna, jopa kokenein DIY-er olisi hullu yrittää sitä. Monipisteen oven sisäiset eivät ole sydämellisiä, ja epäilemme kasa ruuvia ja vipuja lattialle ja ovi, joka ei enää toimi, olisi itse asennusten lopputulos!

Asennuksen jälkeen aloimme leikkiä uudella laitteella ja kuten Keyless, KeyFree on poikkeuksellinen laatu – molemmat laitteet todella asettavat kaikki muut aiemmin nähneet lukon, jonka olemme nähneet häpeään. Laitteemme mukana tuli Z-Wave Home Automation -moduuli, joka on jo Fied (voit vaihtoehtoisesti valita Yale CCTV / Hälytysmoduulin tai Yale-etänäppäin moduulin).

Valitettavasti Keyfree -alueella ei ole RFID -kykyä, arvaamme, että tämä olisi ollut haastavaa puristaakseen tyylikkäästi. Toisin kuin avaimettomat, Keyfree todella tulee avaimet – 2 niistä sisältyy yhteensä. Niitä voidaan käyttää hätätilanteessa vaihtoehtona 9 V: n akkupäätteille, joita on myös tässä laitteessa, piilotettuna alareunan liukuvan paneelin alle.

Ensimmäiset vaikutelmat olivat erinomaisia, Keyfree toimii hyvin samanlaisella tavalla kuin avaimettomat – PIN -koodiin pääsy sitoutuu sopimukseen, jonka avulla voit työntää sen alas oven avaamiseksi. Jos ovi on lukittu, työntämällä kauppa alaspäin peruuttaa monikohtainen lukitusmekanismi ja salpa. Jos ovi on lukittu, työntämällä kauppa alaspäin sisäänvetoihin vain salvan kanssa. Lyhyen ajan kuluttua kauppa irrotetaan sitten automaattisesti.

Oven lukitsemiseksi ulkopuolelta kirjoitat vain tapin ja nosta sitten kahva. Sisältä vain painat painiketta ja nosta sitten kahva. Yksinkertainen! Voi ja Keyfree puhuu myös sinulle, antaen sinulle ohjeet ja tilapäivitykset-se on todella hyvä kosketus ja auttaa varmasti loppukäyttäjäkokemuksessa.

Tässä vaiheessa ymmärsimme, että Keyfree-asentaminen oli tosiasiallisesti parantanut ovemme toimintaa-aikaisemmin välttää oven avaamista ulkopuolelta, jouduit lukita ovi fyysisesti sisäpuolelta nostamalla kauppa saadaksesi monipisteen sitoutuaksesi monipisteen kanssa Lukitusmekanismi ja sitten kääntäminen välttämättömäksi sisäisessä tynnyrissä. Mutta nyt, koska avainvapaat irtautuvat ulkoisen sopimuksen automaattisesti, meillä on tehokkaasti kaksi turvallisuutta ja turvallisuutta-“lukittu” (kahva irrotettu) ja ”turvallisesti lukittu” (kahva irrotettu ja monipisteen lukitusmekanismi).

Käyttäjän PIN -koodien (enintään 20) lisääminen ja poistaminen, Yale -etänäppäinfobien rekisteröinti (jos sinulla on sopiva Yale -etämoduuli asennettu) ja KeyFree -konferenssi on sama kuin avaimettomat – helppo ja kivuton – käytät vain näppäimistöä pääsemään Eri valikkoosat follKattavan käyttöohjeesta.

KeyFree -alueella on samat asetukset käytettävissä kuin olemme jo kattavia Keyless, joten emme tarkista niitä uudelleen täällä. Muutamia lisävaihtoehtoja on saatavana, mukaan lukien kyky asettaa lukitus “Passage” -tilaan, jossa kauppa on pysyvästi kiinnitetty tai asettaa lukko “lapsi” -tilaan, joka antaa hälytysäänen 10 sekunnin ajan, jos sisäistä sopimusta käytetään avaa ovi.

Viimeinkin Keyfree -alueella on myös kuultava matala akkuvaroitus, turvallisuus- ja turvallisuushälytys, jos laitteen ulkoosa on vaurioitunut ja akun kesto on noin vuoden ajan, joka perustuu 10 toimintaan päivässä – melko hyvä mielestämme!

Z-Wave-yhteensopivuus-sankari vai nolla?

OK, joten tiedämme, että laitteisto on poikkeuksellinen ja itsenäisenä palveluna molemmat laitteet toimivat erittäin hyvin, mutta entä se kaikki välttämättömät Z-aallon yhteensopivuus? Pelaavatko Yale-laitteet hyvin tavallisissa Z-aallonohjaimissa?

Onneksi Yalella on paljon kokemusta Z-Wavesta, koska heillä on ollut Z-aaltolaitteita saatavilla Yhdysvalloissa useita vuosia. Joten ei ole yllättävää, että heidän Z-aallon toteutuksensa on vankka, vakaa ja hyvin harkittu.

Z-Wave Home Automation -moduulin avulla voit kytkeä ja irrottaa nupin / kaupan etäisesti, määrittää käyttäjän PIN-koodit (mukaan lukien käyttöaikataulujen asettaminen) ja säädä laiteasetuksia. Pikatilan muutosta ja tapahtumaraportointia tuetaan myös melkein kaikilla laitteen kaikilla näkökohdilla, esimerkiksi “Bad Pin Entry”, “Matala akku”, “Lukituspainike”, “Lock epäonnistuu” jne.

Yksi huomionarvoinen asia on, että vain PIN-koodioperaatioita ilmoitetaan Z-aalto-, RFID- ja Etä-KeyFob-tapahtumista ei ilmoiteta, et myöskään voi hallita näitä käyttäjätyyppejä Z-aallon ohjaimesta.

On selvää, että Z-aallon ominaisuudet ja toiminnallisuus ovat myös enimmäkseen riippuvaisia ​​siitä, mitä Z-Wave Controller tukee, joten käytimme tilaisuutta suorittaa joitain perustestauksia Vera Edge- ja Fibaro HC2 Z-Wave-ohjaimissa.

Veran reuna
Vera on tukenut lukituslaitteita, koska heidän UI5-laiteohjelmistonsa varhaiset päivät, joten emme odottaneet mitään ongelmia testattaessa heidän uusimmassa Z-Wave Controller Edge -versiossa version 1.7.1419 firmware-ohjelmiston avulla.

Sekä Keyless että KeyFree sisältävät helposti, ja reuna tunnistaa ne “Yale TouchScreen Deadbolt” -laitteiksi – tämä johtuu todennäköisesti Yhdysvaltain laitteiden tuottajan tunnuksen ja tuotekoodin uudelleenkäytöstä. Tämä tarkoittaa, että jotkut Z-aallon parametrit on jo asetettu ja ne eivät aivan vastaa EU: n varianttien tukemia, joten tarkista käsikirja varmistaaksesi, että parametrit asetetaan vaatimuksiin.

Edge -käyttöliittymästä voit nyt lukita / lukita laitteen etäyhteyden, mutta huomaa, että nämä termit heijastuvat kiinnitys- ja irrottautumiseen itse laitteeseen, kuten edellä on käsitelty. Laitteen paikalliset toiminnot ilmoitetaan myös nopeasti myös Edgelle, ja käyttöliittymä näyttää tilaviestit, esimerkiksi mikä käyttäjän PIN -koodi vain lukitsi laitteen.

Käyttäjän hallinta on myös hyvin palveluksessa, voit lisätä ja muokata käyttöliittymästä parhaiten käyttäjän PIN -koodia, mukaan lukien kyky asettaa aikataulut, kun PIN -koodi on aktiivinen. Kertaluonteiset PIN-koodit ovat myös mahdollisia, optimaaliset, jotta toimituskuljettaja voi avata patio-oven esimerkiksi paketin jättämiseksi, PIN-koodi poistetaan sitten automaattisesti aikataulun kuluessa.

Yksi käyttäjän hallinnan huomionarvoinen asia on, että PIN-koodit lähetetään laitteelle niin, että ne täyttävät käyttäjän sijaintipaikan peräkkäin, joten jos aiot hallita näitä Z-aallon yli, korvaa kaikki jo luodut laitteessa.

Lopuksi on saatavana joukko kohtauksen laukaisimia, mutta se on syytä testata niitä aiemmin niistä riippuen, koska jotkut niistä eivät toimi tai anna vääriä tuloksia.

Fibaro HC2
Lukituslaitteen tuki Fibaro Z-Wave -ohjaimissa on edelleen hyvin lapsenkengissä, ja se otettiin käyttöön vain version 4.x-sarjan laiteohjelmistossa.

Arvioimme molemmat laitteet Fibaro HC2: ssa käyttämällä versiota 4.056 firmware ja valitettavasti havaitsimme, että vain perusominaisuudet olivat saatavilla

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *