DIY Merkittävä avaruusjakaja

Omat valokuvat tekevät ihania taidetta ja ansaitsevat näkyvän! Löysin tämän vintage -avaruusjakajan Toronton ammattivalokuvaaja Felix Wedgwoodin studiosta ja ajattelusta sen sijaan, että vain kehystettäisiin kuva, miksi et käyttäisi sitä tällaista tuottaaksesi kankaan seinän roikkuvan? Se on helppo tehdä niin melko edullista.

Materiaalit ja työkalut

Digitaalinen valokuva

2 verhotangaa

2 ruuvia silmäkoukut

Metallilanka

Vaihe 1: Valitse valokuva

Valitse sellainen, joka sopii alueellesi ja jolla on hienoja kontrastinsopimuksia, joten se näyttää suurelta laajentuneelta. Mustat sekä valkoiset valokuvat luonnollisista maisemista ovat riskittömiä valinta. Yleisen digitaalikameran (vähintään 12 magapikselin tai korkeamman) käytön tulisi toimia niin kauan kuin käytät alkuperäistä digitaalista tiedostoa; Jos kuva on yhtä pieni, se näyttää pikseliseltä.

Vaihe 2: Ota mittaukset

Mieti alkuperäisen kuvan muotoa, jossa se roikkuu, kattokorkeuden ja tarkalleen, kuinka haluat kuvan keskitetyn. Tässä kangas on noin 11 ′ H. kattojen sovittamiseksi. Useimmissa huoneissa 6 ′ h. x 3 ′ w. pitäisi tarjota merkittäviä tuloksia.

Vaihe 3: Lataa valokuvasi

Useimmat alueelliset painokaupat voivat tehdä työn, mutta ehdotan kuitenkin mennä Canvacanada.ca -sivulle, josta voit ladata kuvan ja siirtyä haluamiin mittoihin. Noin 250 dollarilla yritys tulostaa kuvan valssatulle kankaalle ja lähettää sen Kanadaan. Muista huomata, tarvitseeko kuvasi rajaus.

Vaihe 4: Tee yksinkertainen ompelu

Ompele 2 ″ laajuisia taskuja sekä kankaan ylä- ja pohjaa verhotangojen syöttämiseksi läpi. (Jos et mieluummin menetä minkäänlaista kuvaa, tilaa mukautetut rajat tai lisää taskuja, jotka käyttävät samanlaista kangasta.) Käytä sauvoja yksinkertaisilla finaaleilla, jotka eivät häiritse valokuvaa. Ruuvaa 2 silmäkoukut kattoon ja ripusta se kaapelista, joka on kytketty ylätangon päihin. Pohjatangon paino pitää kankaan kireänä.

Heitä, Hermès, lamppu, kioski.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *