• Uncategorized
  • 0

Smart House Lighting: Haittojen sekä CEDIA: n loistavan valaistuksen luoja

. Iain Shaw tarjoaa meille näkemyksensä nykyisestä määritelmästä DIY: n ja asiantuntija -viisasten valaistusmarkkinoiden välillä…

Älykäs talon valaistus

Älykäs valaistus ei ole koskaan ollut helpompaa, eikä se ole ollut näkyvämpi. Mitä viisaiden LED -lamppujen viimeisimmät iteraatiot kertovat meille viisaan valaistuksen tulevaisuudesta?

Älykkäät LED -lamput toimivat voimakkaasti jokaisessa asioiden verkossa (IoT) tai esitellä esitys. On helppoa nähdä miksi; Ne tarjoavat välittömiä, erittäin visuaalisia ja yleisesti erittäin värikkäitä kommentteja, samoin kuin valaistus on kauan pidetty viisaan kodin elintärkeänä elementtinä.

Oikein tai virheellisesti maailmalle on kohdistettu kuvia viettelevästä valaistuksesta hallita Android -puhelimien käyttöliittymiä sekä iPadeja, videoita ihmisistä, jotka hallitsevat heidän valojaan Sirin tai Alexan kautta, sekä viisas valaistusklassikko, kääntävät valot päälle ja pois päältä ja pois päältä ranta..

Lutron (vasen yläosa), Philips (oikealla) sekä Osram (vasen alaosa) näyttävät vakuuttuneilta, että teemme tämän …

Viime kuussa olin paneelissa Lontoon Euroopan Wise House -seminaarissa, joka edustaa Cediaa. Yhdessä kanssani oli Mike McCrory, SmartThings UK: n vanhempi tuotepäällikkö. Cedia on valmistajien kauppayhdistys sekä asiantuntija -asennusmarkkinoiden asentajat, osa siitä, mitä jotkut markkinoiden kommentaattorit soittavat ”tee se minulle” -sektorille sen sijaan, että “tee se itse” -markkinat, joille on ominaista pelaajat, kuten SmartThings, Amazon sekä aakkoset. Se käskee tarkastella automaatiomarkkinoiden asiantuntijan ja DIY -sektoreiden välisiä eroja, joten mitä valaistusmarkkinoiden molemmilla aloilla tehdään eteneminen, kertoo meille tänään viisasta valaistuksesta sekä miltä se voi näyttää huomenna.

Valaistuksen suunnittelijoina puhumme asunnonomistajille valaistuksesta ja valaistuksesta joka päivä. Emme ole koskaan tyytyväisiä ketään, joka haluaa kytkeä valot päälle samoin kuin pois rannalta (vaikka tyydyttämme ihmisiä, jotka haluavat etäkäytön pääsyn sekä hallitsemaan kaikkia heidän talojärjestelmiään, erityisesti lämmitys ja turvallisuus). Olemme kuitenkin tyydyttäneet monia ihmisiä, jotka ovat ehdottomasti vakuuttuneita, etteivät halua tehdä tätä. Annan yhden asiakkaidemme laittaa sen hieman suoraan.

”Yksinkertainen on päivän järjestys. Ei esiohjelmoitavia järjestelmiä, joiden avulla voit muuttaa mielialan asetusta istuessasi WC: llä Ranskassa, vain enemmän asioita mennä pieleen !!!! ”

Tuo yksittäinen lainaus tiivistää, miksi niin monet ihmiset epäilevät viisasta valaistuksen hallintaa: “Onko se yhtä hyvin monimutkainen?”, ”Onko se menossa pieleen?”, ”Tarjoaako se minulle asioita, joita en vain tarvitse?”. Markkinatutkimus tukee jatkuvasti sitä. Argus Insights tarjoaa arvokkaan kuluttajatutkimuksen lähteen koko viisaan talon markkinoille sekä äskettäisessä blogissa esitetään yhteenveto ongelmasta erittäin siististi.

“Wise House App -henkilöiden tärkeimmät valitukset tulevat kommentteista luotettavuudesta, vakaudesta sekä kokemuksen yleisestä vibrognista.”

He myös huomauttavat, että asia on suurennettu, koska nyt varhaiset käyttöönottajat (esimerkiksi tämän blogin vierailijat) ovat saaneet tarvitsemansa, seuraava kuluttajien aalto on vähemmän tekninen, vähemmän suvaitsevainen ja todennäköisemmin kulkevat kukkuloilla Asennuskysymysten, liitettävyysongelmien ja huonon kuluttajakokemuksen tekeminen.

Sekä asiantuntija että DIY -sektorit ovat täysin tietoisia ongelmasta, samoin kuin molemmat käsittelevät sitä yksinkertaistamalla heidän tarjouksensa. Cedia ja asiantuntija-asennusala on olemassa palvelemaan automatisointia haluavia markkinoita, ei voi tehdä sitä itse, samoin kuin kenellä yleensä on helppokäyttöisyys ja luotettavuus ennakkoedellytyksenä heidän edessään Halusluettelo. Se on epätavallinen onnistunut asennusliiketoiminta, jolla ei ole hyväksyttyjen, testattujen elementtien luetteloa, samoin kuin huomattavasti pidempiä kiellettyjä elementtejä tai yrityksiä, jotka eivät täytä perustavanlaatuisia luotettavuusvaatimuksia. Toimittajat DIY-markkinoille (ja muista, että tämä sisältää yrityksiä, kuten Samsung, Google, Amazon ja Apple täällä) korostavat kokoonpanon yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä. He ovat vähemmän äänekkaita luotettavuuden suhteen korostamalla yksinkertaisuusviestiä ja poistamalla sovelluksissaan monimutkaisuutta sekä määritysrutiineja kuluttajille, joita he yrittävät vähentää mahdollisia vikareitejä.

Kuva: Lifx.com

Ammattimaiset asentajat ja rakastajat ovat monien vuosien ajan koonneet yhteen laitteita, jotka eivät ymmärrä toisistaan ​​yhtenäisiin rajapintoihin. Valot eivät ehkä ole ymmärtäneet mitään talon elokuvateattereistasi, jotka eivät kuitenkaan estäneet meitä tarjoavan sinulle ”Katso elokuvia” -kohtaa, joka kääntyi vahvistimesi ja projektorin päälle, himmensi valojasi, laski sekä sähköisen näytön että asetettu Kaikki asianmukaiset inpUTS mediapalvelimellesi. Hallitse järjestelmiä, jotka on täytetty aihioissa, samoin kuin mustan laatikon prosessorien, koodin, yksittäisten rajapintojen, kuten kosketuspaneelien ja kaukosäätimien ja erityyppisten anturien yhdistelmä, ja tarjosivat meille ”kytkettyä” taloa hyvissä ajoin ennen kuin kukaan puhui IoT: stä (ja ja ennen kuin mikä tahansa oli todella yhteydessä)

Jos sinulla ei ole halua perustaa omaa viisas talojärjestelmääsi niin kuin et halua maksaa jollekin muulle, sinulla on nyt enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan tehdä se itse tavoittamatta juotosrautaa tai Comblier. Vaihtoehtoasi ei välttämättä ole yhtä täysin esillä kuin ”ammattimainen” valinta, mutta se voi hyvinkin tehdä suurimman osan tarvitsemastasi, samoin kuin jos se ei tänään, niin se voi huomenna. Mitä eroa on moni-tuhatta puntaa mediapalvelimella, kuten Kaeidescape ja kolmekymmentäviisi quid Amazon -keppiä. Jotkut saattavat todeta, että he eivät edes kuulu täsmälleen samaan luokkaan; Kaleidescape luo hämmästyttävän korkealaatuisen tuotoksen, uskomattoman käyttöliittymän ja täydellisen laadun Internet -kaupassa. Lopeta tikku on erittäin erilainen kokemus, mutta voin pelata sekä ostaa elokuvia ja TV -sarjoja; Voin puhua myös sen kanssa ja katsella myös kiinni TELLY: tä. Ne ovat täysin erilaisia ​​tuotteita, mutta heillä on ristinvaihto sen hyödyntämisen suhteen, jonka kuluttajat myös laittavat ne. Kuluttajat määrittelevät luokitukset, jotka eivät ole valmistajia ja kuluttajien kysyntää, voivat olla vastustamattomia. IoT voidaan nähdä täyttävän tilot, jotka ovat aiemmin täyttäneet sekä viisaat ihmiset ja hallitsevat järjestelmiä.

Tuotteet, jotka tyydyttävät täysin molempien markkinoiden tarpeet, voivat jatkaa todellisia luokituksen vaihtajia. Olen yksi varhaisten adoptioiden ryhmistä, jotka ostivat ensimmäisen sonosinsa yhdeltä pahamaineisesta ryhmäostosta UKHA_D -postituslistalla täällä. Sonosini juoksevat edelleen yli kymmenen vuotta myöhemmin, samoin kuin he tekevät paljon enemmän kuin he voisivat, kun ostin ne. He ovat päätyneet suureksi pelaajaksi sekä DIY -markkinoilla että asiantuntija -asennusmarkkinoilla, joilla he ovat päätyneet välttämättömäksi DIY -läsnäolostaan ​​huolimatta. Ne täyttävät kuluttajavaatimuksen erittäin hyvin, samoin kuin asiantuntijamarkkinoiden laadun, hallinnan ja luotettavuusvaatimukset. Ironista kyllä, jos Sonos uhkasi huippuluokan asiantuntijoiden moniroomaysjärjestelmiä, se on nyt levoton hartiansa yli viisaita kaiuttimia kuten Echo ja Google Home -tarjonta.

DIY-viisaiden valaistusvalintojen ja asiantuntijoiden markkinoiden välillä on edelleen tilaa, jotka ovat esimerkkejä tuotemerkeistä, kuten Lutron, Control4 tai C-Bus. Persianlahti ei ole hallinnassa “Smarts”. Sävy, Lifx sekä Lightfy et ai. Tee joitain uskomattomia asioita ja heidän IoT -valtakirjansa avaavat kaikenlaiset mahdollisuudet, joita perinteisemmät järjestelmät eivät voi ilman huomattavasti enemmän työtä. Jos jätämme syrjään Sun Loungersin kliseiset kuvat sekä valaistussovellukset, viisaiden LED -lamppujen todella pakottavia sovelluksia on todella pakottavia sovelluksia; Heräämällä sinut, auttaen sinua nukkumaan, saa sinut virran, ilmoittamalla sinulle muista asioista, toivottaa sinut kotiin. Persianlahti on tällä hetkellä tarjottu valaistus. Emme yrittäneet muotoilla koko kotisuunnitelmaa sellaisella rajoitetulla varustemallilla sekä tyyppitekijöillä sekä haluamme luotettavuuden ja tukevuuden, jota kovajohdotettu valaistusjärjestelmä tarjoaa tänään.

Mutta entä jos meillä voisi olla täsmälleen sama viisas hallinta kaikissa käyttämissämme varusteissa? Se todella muuttaisi asioita. Viisas valaistus päätyi todella viisaana, kun näemme älykkyyttä, viestintää ja havaitsemista kehitettynä valtavirran valaisimien siruiksi yksityisen hallinnan ja kahden menetelmän komm: n kanssa. LED on tuottanut mahdollisuuden tehdä valaistuksesta todella digitaalisen palvelun sekä valaistuksen partaalla, joka lopulta on heidän kaikkien yleisin viisas talon innovaatio.

Iain Shaw on kumppani Brilliant Lighting -yrityksessä, palkittu valaistustyylimenetelmä, joka tarjoaa inspiroivaa valaistustyyliä kaikkialla Isossa-Britanniassa.

www.brilliantlighting.co.uk

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *