Suunnittelijakohde: Hotelli SP34 Kööpenhaminassa, Tanskassa

Jos on yksi kaupunki, joka takaa toimittaa tyylikkäät butique-hotellin rintaman, se on Kööpenhamina-ja tämä 118 huoneen paikka kaupungin vanhassa Latinalaisessa neljänneksessä on paras esimerkki. Tanskan suunnittelijan ja arkkitehdin Morten Hedegaardin sisätiloissa Hotel SP34: n estetiikka on vieraanvarainen, mutta aliarvioitu, enimmäkseen neutraalilla palettilla, minimalistisilla kalusteilla ja nyökkäyksellä vuosisadan puolivälin moderneille suunnitteluvaikutuksille. Napsauta läpi tarkistaaksesi sen.

Valtavat ikkunat tulvivat yhden Hotel Sp34: n ”Dobblet Superior” -huoneista (heidän kaksoisryhmänsä vaihtoehdoista) valolla-ja käyttää näkymiä kauniiseen arkkitehtuuriin ulkopuolella. Lattiasta kattoon verhot kiinnittävät huomiota korkeisiin kattoihin, mutta palvelee myös toiminnallista tarkoitusta, joka estää valoa häiriöttömille valheelle.

Lähde: Hotel SP34

Tilavassa sviitissä on useita vyöhykkeitä ja tyylikkäitä, skandi-inspiroituja istuimia. Velttuvat puukalusteet viittaavat visuaalisesti vuosisadan puolivälin malleihin, kun taas sävyinen sävyinen harmaa paletti tuntuu sekä rentouttavalta että modernilta.

Lähde: Hotel SP34

Tämä erittäin Instagrammable-vinjetti muuttaa huoneen yhden kulman tyylikkääksi paikkaksi rentoutua, edeltävän illallisen tai kiinni sähköpostiviesteistä, jos olet palvelumatkustaja. Tuolin runko on viileä nyökkäys Hans Wegnerin kuuluisaan taittavan tuolille, jota kutsutaan usein köysituoliksi.

Lähde: Hotel SP34

Koko hotellin valaistusvalinnat ovat huomaavaisia ​​ja erittäin tyylikkäitä. Tämä pallon kaltainen kiinnitys tuntuu orgaaniselta, lisäämällä lämpöä mod-ruokailutilaan.

Lähde: Hotel SP34

Toinen viileä valaistusvalinta, tässä minimalistisessa lampulla on retro Edison -lamppu ja miellyttävästi kaarevat linjat. Sen kiillotettu väri aukeaa mielialaisia ​​harmaita seiniä ja pehmeää verhoa vasten.

Lähde: Hotel SP34

Neliölaatat mustalla laastilla tuntuu modernilta ja graafiselta. Kiillotettu betoni-työtaso, sen rautapohja ja muutama kupari-aksentti lisäävät teollisuusmakua, kun taas kultainen riipusvalo roikkuu keskustassa, lainaa huolimattomia glamouria tilaan.

Lähde: Hotel SP34

Lämpimät puiset sävyt, karamellivärinen nahka ja muutama pop-oranssi pops antavat hotellin aulan ja aulan baarin viihtyisän, vieraanvaraisen ilmapiirin. (Tärkeä vinkki: Hanki ilmainen lasi “hyvää punaviiniä” tästä baarista joka päivä klo 17.00–18.00. Kippis!)

Lähde: Hotel SP34

Omituinen typografinen taide koristaa aulan yhtä seinää. Nahkatyynyt tekevät boxy -penkeistä äärettömän paljon mukavampaa, kun taas paljon viileämpi valaistus lisää glam -nuotin.

Lähde: Hotel SP34

Hotelli -aulassa mukavat istuimet syvissä väreissä pop rapeaa valkoista seinää vasten. Paljon luonnollista valoa tulvii tilaa lisäämällä ilmavaa, laajaa tunnetta.

Lähde: Hotel SP34

Bar Moritzissa, Hotel Sp34: n rento Tapas -ravintola, mustiset seinät leikkivät hienosti viileillä paneeleilla, kun taas oluen tapaukset tekevät värikkäistä – ja toimivista – aksentteista.

Lähde: Hotel SP34Käynnissä työskentelevä hotellin ”pohjoismainen bistro” tuntuu trendikkään Brooklyn -ravintolan eurooppalaiselta. Jalokivisävyiset juhlat ja nahkaiset nojatuolit asettavat mielialan, viileän sävyn, kun taas havainnollistettu taide- ja sohvapöytäkirjat kutsuvat toisen ilmeen.

Lähde: Hotel SP34

Kirjasto -aulassa lämpimiä puulävyjä on kaikkialla. Modulaariset sisäänrakennetut syötteet ovat runsaasti tilaa näytölle; Joissakin hyllyissä on reheviä kasveja, jotka hajottavat puun laajuuden tuntematta jarringia. Perus, mutta veistoksellinen valaistus vetää silmän ylöspäin, kun taas pöydän metallikehys lisää graafista rei’itystä.

Lähde: Hotel SP34

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *