Tämä uusi Toronto-ravintola on #DesignGoals

Ulkopuolelta, New Toronto -ravintolasta Oretta, jonka omistuksessa on julkkiskokki David Rocco, on tullut Instagram-kuuluisa kauniille sisustukseksi. Nimi, Oretta, on italialainen “noin tunnin”, mutta sisustuksen perusteella voimme kuvitella viipyvän siellä paljon kauemmin.

Asiakkaat voivat nauttia perinteisistä italialaisista ruoista, kuten pastasta ja pizzasta, värikkäiden, art deco-inspiroimien sisustusten keskellä. Toronton työmatkan kehittämä Oretta sisältää moderneja kultavalaisimia, taivaan korkeita kattoja ja tyylikkäitä, pyyhkäisevää kaaria.

Ravintolan värit muistuttavat italialaista auringonlaskua Amalfin rannikon yli. Pukeiset vaaleanpunaiset seinäpaneelit, teal -juhla- ja sinappituolit kuljetetaan puu- ja messinki -aksentteilla.

Orettassa on myös kahvila, joka on siististi sijoitettu ravintolan takaosaan. Yksi tilan määrittelevistä piirteistä on kirkkaasti värilliset laatat, jotka tehdään kalanruotokuviossa – ihanteellinen tarttumaan kenkä selfie Instagramiin iltapäivän kahvitaukoasi aikana.

Sijaitsee osoitteessa 633 King Street West, Toronto, Ontario.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *