Lehtipuulattian suunnittelu

Ei ole mikään salaisuus, että lattia voi tehdä tai rikkoa huoneen suunnittelun. Vaikka olet asettunut parkettilattiaan, vaihtoehdot ovat rajattomia – puun tyypistä viimeistelyyn, rakenteeseen ja kuvioon.

Preverco tekee prosessista helppoa pysymällä nykyisten suuntausten ja tekniikan eturintamassa. He uskovat vakaasti, että lattiat asettaa huoneen sävyn ja toimii sen suunnittelun tärkeänä keskipisteenä, joka kestää vuosikymmeniä – joten se on investoinnin arvoinen laatuun. Kanadan innovatiivisten tuotteiden innovatiivisilla tuotteilla ne tarjoavat jotain jokaiselle tyylille. (Tätä blogia sponsoroi Preverco.) Katso muutama yrityksestä parhaimmista valinnoista:

Yhtenäinen vilja ja keskipitkä ruskea sävy tekevät kovasta vaahtera -aaltosta ajatonta valintaa, joka täydentää mitään sisustusta.

Kevyempi, harmaavalkoinen puu kuin valkoinen tammi on tuoretta ja trendiä. Sen kasvun renkaiden katedraalin malli tekee siitä rakastetun arkkitehtien ja suunnittelijoiden keskuudessa.

Punainen tammi harjasi Kilimanjaro luo rikkaan, kutsuvan sisustuksen. Kovuudestaan ​​ja iskunkestävyydestään se kuluu hyvin ja tekee loistavan vaihtoehdon perhekoteille.

Klassinen tapaa nykyaikainen luonnollisen pähkinän kanssa, jolla on hieno, suora vilja.

Ruskean harmaiden sävyt ja erityinen aaltovaikutus tekevät keltaisesta koivusta Malediivit aaltoilevan silmiinpistävän valinnan.

Kun valitset niin paljon erityisiä tyylejä, et voi mennä pieleen. Mikä on suosikkisi?

Voit tarkastella Prevercon koko lattiavalikoimaa käymällä preverco.com tai soittamalla 1-877-667-2725.

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Preverco

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *