MAC Automation

UKHA: n naapuruston postituslistallamme on ollut paljon MAC -viestejä Apple -pääkoneen jälkeen, joka paljasti Mac Mini -sovelluksen. Paljon PC -henkilöitä (mukaan lukien minä mukaan lukien) tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme todella ajatelleet Macin ostamista. Pelkästään kyseisestä tiedosta Applen tulisi olla tyytyväinen.

James Sens House Automation X10 -verkkokäyttötuote – X2Web – on julkaistu James Sens House Automation X10 -rajapintatuote v3.0. ”X2Web 3.0 tuo XTions -hallinnoidun talosi Web -hallinnan Mac OSX: lle. Kumppaan sisältyy oletusrajapinta, jonka voit nousta ylös ja käyttää muutamassa minuutissa. Voit myös mukauttaa nämä sivut (jotka ovat pohjimmiltaan HTML: n sulautettua Apple -komentosarjaa) minkä tahansa tyyppisen kauko -ohjattavan laitteen hallitsemiseksi. Yksinkertaisia ​​järjestelmäluetteloita voidaan tarjota etähallinnolle sekä valojen tai muiden XTension -yksiköiden seurantaan.

X2Web 3.0 on nyt saatavana! Shareware -kustannukset ovat 40 dollaria. X2Web 3 tarvitsee OSX 10.2: n tai paljon paremman ja Xtensionin. ”

X2Web for Mac: Mac Mini

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *