UUSI ENECEAN TCM 515 -lähteen vastaanotin moduuli akkutonta esineiden Internetiä

Aikaisemmin tänä vuonna Encean demo’d viimeisimmän sukupolvensa jatkuvan virtalähteenä -vastaanottimen moduulit ISH: lla, jotka avaavat uusia sovelluksia langattomalle standardille tehostetun laskentavoiman ansiosta, Pienempi virrankulutus ja pienempi muotokerroin…

Uusi TCM-moduuli laajentaa yksityiskohtaista delfiiniportfoliota, joka koostuu itsekäyttöisistä langattomista kytkimistä, antureista ja toimilaitteista. Enceanin akkuttomat laitteet helpottavat erittäin joustavia, huoltovapaita sovelluksia globaaliin käyttöön rakennusautomaatiossa, älykkäissä kodeissa, LED-valaistusohjauksessa ja teollisuussovelluksissa. Yhdessä johtavien teollisuuskumppaneiden, kuten IBM: n, kanssa Encean pyrkii kehittämään innovatiivisia rakennusvaihtoehtoja esineiden Internetissä.

Akkuton esineiden Internet

Verkottuneet laitteet muodostavat perustan älykkäille rakennuksille ja esineiden Internetille. He käsittelevät suuria määriä anturitietoja, jotta jokapäiväinen elämämme olisi helpompaa, turvallisempaa ja paljon mukavampaa. Langattomat energiankorjuuanturit Enceanista ovat Internetin silmät ja korvat, kun otetaan huomioon, että ne keräävät tarvittavat tiedot suuren joukon Internet -laitteiden käyttämiseen ilman akkua.

TCM 515: n lähetin -vastaanotinmoduuli – Ideal uusille sovelluksille Encean Wireless Standard -sovelluksella

Uusi verkon toimiva TCM 515 -lähetin-moduuli, jossa on erittäin pienitehoinen mikrokontrolleri, on ihanteellinen lisä Dolphin-portfolioon 868 MHz: ssä, 902 MHz: ssä ja 928 MHz: ssä-kaikki perustuvat Enocean-langattomaan standardiin. Alemman energiankulutuksen yhdistäminen korkeampaan laskentavoiman ja pienemmän muodon näkökulmaan toimittaa merkittävän investoinnin kasvavaan Encean -ekosysteemiin, joka toimittaa yhteentoimivat älykkäät rakennukset.

TCM 515 on yhdyskäytävämoduuli, jolla on yksityiskohtainen sovellusliittymä, joka helpottaa helppoa integrointia terminaalilaitteisiin saumattomaan käyttöön yhteentoimivissa järjestelmissä. Integroidun turvallisuustoiminnon ansiosta salausta varten ei tarvita lisäkomponentteja. Etäkäyttöön tarkoitettujen tukien avulla on helppo tilata laitteita etäkäyttöön.

“Lisäämällä TCM 515 -sarjan portfolioomme, annamme tuotteiden valmistajille mahdollisuuden kehittää ylimääräisiä itsemäärä-anturivaihtoehtoja kasvavalle Encean-ekosysteemille”, kuvaa Andreas Schneider, Enceanin toimitusjohtaja. ”Olemme iloisia siitä, että energiankorjuutekniikka on menestyksekkäästi vakiintunut automaation ja älykkäiden kodeiden rakentamisessa ja innovatiivisia, huoltovapaita vaihtoehtoja, joita käytetään paljon enemmän ja paljon enemmän sovelluksia. Yhteistyössä Encean Alliancen ja IBM: n, kuten IBM: n, kanssa jatkamme tulevaisuuden suuntautuneiden akkutonta ja siten huoltovapaita sovelluksia asiakkaidemme anturivaihtoehtoihin esineiden Internetissä. ”

IBM ja Encean tuovat anturit pilveen IoT -sovelluksiin sub 1 GHz: ssä

ENECEAN-Internetin Sub 1 GHz -sarjan ENOCEAN-radiostandardin kehittämiseksi entocean toimii lisäksi. Enocean tekee tiivistä yhteistyötä yhdessä IBM: n kanssa, joka on vahva kumppani, jolla on pitkäaikainen pätevyys pilvipohjaisissa palveluissa ja IoT: ssä. Encean on tyytyväinen siihen, että hän on yksi ensimmäisistä IBM -palvelukumppaneista, joilla on oikeus käyttää ”Ready for IBM Watson IoT” -brändiä.

Yhdessä IBM: n Watson IoT -alustan, täysin hoidetun, pilvipalvelun palvelun, omavirtaisen Encean-pohjaisen anturin kanssa, joka mahdollistaa kiinteistöjen hallinnan ylläpitovapaat vaihtoehdot tilojen operatiivisen, taloudellisen ja ympäristönsuojelun suorituskyvyn lisäämiseksi. Standardisoidut anturiprofiilit auttavat varmistamaan, että Encean -ekosysteemistä on paljon yli 1 500 tuotetta, mikä mahdollistaa yhteentoimivien järjestelmäratkaisujen kehittämisen. Näitä vaihtoehtoja voidaan käyttää omaisuudenhoidossa ja ympäröivän avustetuissa asumisprojekteissa sekä vakuutus- tai hotelli- ja kampusprojekteissa, jotka toimittavat ylläpitovapaita langattomia kytkimiä ja antureita Encean-tekniikan perusteella.

ENOCEANin delfiini-hallinnoton langattomat anturivaihtoehdot globaaleille sovelluksille

Encean-delfiiniportfolio sisältää akkuttomat, radiopohjaiset kytkimet, anturi- ja vastaanotinmoduulit sekä lopputuotteet tuotteiden valmistajille. Ne perustuvat Enocean-langattomaan standardiin (ISO/IEC 14543-3-1x), jonka Encean Alliance otti käyttöön 1 GHz: n alueella ja saavat energiansa liike-, valo- ja lämpötilaeroista. Encean-tekniikan pienen virrankulutuksen ansiosta huoltovapaat anturit ja kytkimet sopivat täydellisesti älykkäissä rakennuksissa. Entocean Alliancen kumppanina, jolla on paljon yli 400 jäsentä, jotka ovat aktiivisia rakennusautomaation alueella, Encoean käyttää asiakkaitaan ekosysteemin etuja, jotka koostuvat yhteentoimivista energiankorjuusta langattomista anturi ratkaisuista. Järjestelmävaihtoehtojen jatkuvan kehityksen vuoksi huoltovapaiden langattomien kytkimien ja anturien avulla huomattava Encean-ekosysteemi auttaa tekemään rakennuksista paljon joustavampia, paljon energiatehokkaampia ja paljon kustannustehokkaampia.

AdsitiPäällä delfiiniportfolio sisältää myös akkuttomat kytkinmoduulit käytettäväksi Zigbee- ja Bluetooth -matalaenergiajärjestelmissä 2,4 GHz: n alueella. Ensimmäiset ryhmätyökumppanit ovat jo integroineet langattoman energiankorjuun langattoman tekniikan ratkaisuihinsa: Philips käyttää Akkutonta tekniikkaa Enceanista älykkäisiin ja huoltovapaisiin valaistusvaihtoehtoihin 2,4 GHz: n Zigbee-järjestelmissä. Yhdessä Xicaton ja Casambin kanssa Encean kehittää akkuttomia valaistusvaihtoehtoja Bluetoothin matalan energian järjestelmille 2,4 GHz: n alueella.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1

Nodon CRC-2-6-02 Pehmeä etäyhdistelmä, Tech Blue

31 arvostelua

£ 34,99

päästä

2

Nodon STP-2-1-05 Encean Sisätilojen lämpötila-anturi-Valkoinen

19 arvostelua

50,03 puntaa

päästä

3

Nodon CWS-2-1-01 Encean-seinäkytkin-Rentouttava valkoinen

42 arvostelua

66,92 puntaa

päästä

www.enocean.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *