• Uncategorized
  • 0

Iso tyyli Bigforkissa

Tämä Lakeside -koti Montanassa on vähän Aspenin ja Jackson Holen lyöntipolun ulkopuolella, mutta mitä sillä puuttuu nimentunnistus, se korvaa tyyliä. Otetaan matka Flathead -järven rannoille.

Stone Creek -leirillä on neljä rakennusta: päämaja, jossa on asuintilaa, kolmen makuuhuoneen vierastalo, Lake House pääasiallinen sviitti (esitetty) ja yhden huoneen mökki. Jälkimmäinen on vuodesta 1940, ja aiemmat omistajat käyttivät sitä kotipohjana, kun he rakensivat loput leiristä 700 metrin rantaviivaa pitkin.

Kiinteistön sisustus on luonut Mimi London, jonka oma koti on myös Flathead -järvellä. Lodge’n loistavassa huoneessa seinien tumma puupaneeli ja katto tuntuu maalaismaiselta ilman kliseitä, kun taas kermanväriset kerätyt verhot ovat niin kesäaikaa, että ne ovat melkein trooppisia.

Leveä ipê-puukansi on paras paikka ottaa järvi näkymä kesällä tai käpertyä talvella olevan hiihtojuoksun jälkeen. Sekä asuminen että ruokasali avoinna kannelle; Ruokasali mekaanisen seinän avulla, joka paljastaa tilan kokonaan.

Erillisessä rakennuksessa sijaitsevassa rakennuksessa sijaitsevassa majatalossa ja Miele-varustettu keittiö on luotu ammattimaiselle kokille tai ateriapalvelulle, joka tekee ruoanlaitosi puolestasi. Aterioiden välissä, pop ilmavaan tilaan ja tartu välipala lasin etukaapista tai kahvinkeittimistä.

Pääasiallisen sviitin lisäksi Lake Housessa on kannella seulottu makuuhuone veteen näkymät. Takan lokit on pinottu seinään kiinnitettyyn kuutioon (vain näkyvissä tuolien ideaaliin); Lopussa rakennuksessa on Cordwood -ulkopinta, joka jäljittelee lokin ulkonäköä.

Mitä mieltä sinä olet? Ovatko sijainti ja muotoilu riittävä korvaamaan sen tosiasian, että joudut kävelemään rakennusten välillä karkeassa Montanan talvella?

Katso talvi -mökkien galleriamme saadaksesi paljon enemmän inspiraatiota.

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Gravity Shots and Gideon Photography, Trails West Real Estate -sovelluksen avulla

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *