West Village Reno

kääntyessään sekä napsauttamalla lukuisia luetteloita, olen viimein löytänyt sen: kiinteistövälitys. Se on totta, verrataan tätä 15 miljoonan dollarin New Yorkin kaupunkitalon kaupunkitaloa edessä olevaan 80-luvun kampaukseen. Vieritä alas nähdäksesi miksi.

Kadulta tämä asuin- tai kaupallinen kiinteistö näyttää täysin perinteiseltä. Omistajat eivät ole vain tuoneet takaisin alkuperäisen 1858-tiilijulkisivun, vaan he ovat jopa maalanneet oven sopivasti historiallisessa harmaa-sinisessä.

Uskotko, että tämä on täsmälleen sama koti takaa? Ultra-kontemporaariset lasit ovat täysin odottamattomia, mutta kuten huomautuksissa mainitaan, fantastinen menetelmä hyödyntää lounaisaltistusta. Se ei ole näkyvissä tässä valokuvassa, mutta heijaston takana oleva heijastava uima -allas lisää paljon tyylikkäämpää, kiiltävää reunaa.

Keittiössä rakeiset keskisävykaapit jatkavat vuosisadan puolivälin tunnelmaa, kun taas kupariruukut ovat sävy-äänen aksentti. (Ehkä niin sävyä äänen kanssa, että se on ristiriidassa?)

Rajoitetun ruokailutilan avulla voit olla etusijalla, että new-New-York-takapihalle on kuitenkin etusija, mutta pidän puulämmitteisen takan (yksi talon neljästä) iloisuudesta sekä värikkäistä kudotuista tuolista.

Yhdessä neljästä makuuhuoneesta on huomattava lasiseinä… samoin kuin se, mikä näyttää kultaisella pinekonilla. Sen lisäksi, että se on vain minä, vai näyttävätkö kasvi sekä vasemmanpuoleinen sängyn lamppu oudolta suurelta verrattuna siihen sänkyyn? Puhu surrealistisesta kartanosta.

Mitä mieltä sinä olet? Pidätkö tavanomaisten ja nykyaikaisten ja nykyaikaisten rinnalla vai olisitko valinnut vain yhden?

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Corcoran -ryhmä

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *