Tommy Smythe vie meidät Kanadan loistaviin kodeihin

Kanadan suunnittelupersoonallisuus Tommy Smythe palaa HGTV: hen Kanadan loistavien kotien kanssa, yhden tunnin dokumenttielokuva, joka leviää 18. kesäkuuta HGTV: ssä Kanadan 150. syntymäpäivän kunniaksi. Ohjelma vie katsojat Kanadan ristiin kiertueelle joidenkin tämän kansakuntien kunnianhimoisimmista arkkitehtonisista helmistä konfederaatiosta nykyiseen. Emme voineet ajatella parempaa isäntää kuin Tommy koputtaakseen maan ikonisimpien ja merkittävimpien historiallisten mestariteosten ovet. Hän antaa yksinoikeuden kurkistaa näyttelyn kohokohtiin alla.

Kun konfederaation isän ja Kanadan ensimmäisen pääministerin, John A. MacDonald, koti tämä historiallinen koti Ottawassa on tällä hetkellä Kanadan korkea komissaari Howard Drake. “Kun tapasin korkean komission jäsenen, hän puhui kauniisti siitä, kuinka mukava ja ihana koti on ollut asua”, Tommy selittää. “Vaikka hän on ulkomainen diplomaatti, hän tunsi vahvan yhteyden tähän Kanadan kotiin.”

Earnscliffe -ruokasali on täysin valmis muodolliseen viihdyttämiseen. “Nämä eivät ole vain historiallisesti merkittäviä koteja; Oikeat perheet asuvat heissä. Museoita on erinomaisia ​​taloja, mutta et saa tunnetta elämään niissä. Tämä tekee näyttelystä todella erityisen ”, Tommy sanoo.

Yksi Kanadan ikonisimmista yksityisistä kodeista, tämä nykyajan mestariteos sisältää esitystilan, joka on suunniteltu pitämään 200 vierasta. Arkkitehdit Brigitte Shim ja Howard Sutcliffen muotoilu sijoittivat 18 000 neliöjalkaa, avoimen konseptin kotiin rinteeseen, joka on tiheä metsäinen rotko. ”Uskon, että katsojat pitävät tämän näyttelyn tirkistelijästä. Päästä ihmisten kodeihin, jotka työntävät arkkitehtuurin ja tekniikan rajoja monissa aikakausissa – ne eivät ole ihmisiä, joita tapaamme päivittäin HGTV: llä. ”

Integraalitalon keittiö kaikuu puun katosta ulkona, vihreiden kaapien ja kivi -backsplashin kanssa, joka muistuttaa kuorta.

Arkkitehti Eb Zeidlerin (Toronto Eaton Centerin suunnittelija) Mad Men-tyylinen, moderni koti Kitchener, Ontario, edustaa täydellisesti säilynyt aikakapseli. Saman perheen omistuksessa sen jälkeen, kun se rakennettiin vuonna 1959, tämä koti sisältää suuren osan alkuperäisistä vuosisadan puolivälissä huonekaluista sekä laitteista. ”Tämä oli yksi suosikeistani. Se on täysin säilynyt sisustus, mutta museossa asuminen ei ole kaikille. Et kirjaimellisesti voinut keittää näiden uunien kanssa, ja astianpesukone on vintage -kappale ”, hän nauraa.

Origami House sijaitsee Pender-saarella lähellä Vancouveria, ja japanilaisen termin taittavan paperin terävä kulmat) on esikäsitetty koti, joka toimitettiin saarelle 23 litteä kuorma-autolla. ”Nykyaikaisten kodeiden suhteen Origami House herätti minua. Se on perheen koti, joka on lopullinen juhlatalo. ” Se sisältää jopa hauskan liukumäen maanpinnan takaa.

Tämä 6500 neliöjalkaa merenrantakoti on verhottu ruostuneeseen Corten-teräkseen, joka sekoittuu ympäröiviin puihin. Laaja ikkunat antavat omistajille juoda upeista näkymistä.

Origami-talossa on seitsemän merinäkökulmaa ja ääretön uima-allas. “Tämä määrittelee sisä-/ulkotilanteen, jota ajattelette Vancouveria ajatellessasi”, Tommy sanoo.

Tämä talo Victoria Countyssa, Nova Scotia, edustaa ainutlaatuisesti yksityistä katsausta yhdelle maan suurimmista innovaatioista. ”Hänen asuinpaikkansa oli hänen sydämensä kotona, missä hän jäi eläkkeelle, missä hän rakastiOle ”, toteaa Tommy. ”Se paljasti siellä asuvan henkilön luonteen niin erityisellä tavalla. Hänen aikanaan oli esineitä National Geographicissa (hän ​​oli presidentti). Helen Kellerin nimi on hänen vieraskirjassaan. ” Bellin jälkeläiset käyttävät edelleen kotia perhekokouksiin. “Tämä on numero yksi talo, jossa voin nähdä itseni asuvan. Rakastan sen viihtyisyyttä ja lämpöä.”

Vain muutaman tunnin päässä Calgarysta sijaitseva 11 000 neliömetrin ylellinen Canmore Lodge tarjoaa piilotetun portaikon, kaksi salaista käytävää, viisi takkaa ja grotto vesiputouksella.

Rotundassa on neljä 28 jalkaa käsintehtyä totemipylväää, jotka on asennettu pallokerroksiin, jotta niitä voidaan katsoa olevan yhtä hyvin kaikilta puolilta, ja ne toimivat myös tukipalkkeina. ”Perhe, joka rakensi tätä kotia Heidän ei tarvinnut mennä pidemmälle kuin ovensa ulkopuolella olevat yhteisöt kunnioittaakseen sitä henkeä. Löydä Kanadan huonekalut verkossa tai antiikkimarkkinoilta. Kun ostamme tekemämme asioita, tuemme päättäjiämme ja käsityöläisiämme ja elämme aitoja elämää kodeissamme ”, Tommy sanoo.

Hugo- ja Brigitte Epichille rakennettu teräs- ja lasitalo rakentaa maailmankuulu arkkitehti Arthur Erickson, joka on yksi Kanadan tärkeimmistä varhaisista moderneista kodeista. Eppich omisti suuren metallinvalmistustehtaan ja suuren osan talosta valmistettiin siellä. ”Epich -talo on täysin säilynyt, kylpyhuoneet ja keittiö ovat alkuperäisiä, mutta minulle todellinen yllätys oli huonekalut. Erickson ja suunnittelija Francisco Kripacz suunnittelivat ruokasalipöydän, tuolit, jopa teräspaikan – kaikki räätälöityjä kappaleita, jotka asuvat tässä arkkitehtuurissa. ”

”Tiedämme Le Corbusier ja Mies van der Rohen huonekalusuunnitelmista, mutta meillä on tärkeitä kanadalaisia ​​arkkitehteja, jotka myös suunnittelevat huonekaluja. On loistava asia muistuttaa kanadalaisia. Ja muihin Kanadan malleihin oli mukana: suuri osa huonekaluista oli NienKämper, ja Klaus Sr. oli mukana tekemässä perheen mukaisia ​​kappaleita. “

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *