Luxe Leonin

Vaikka et ehkä näe heidän armostavan kiiltävimpien aikakauslehtien jokaista sivua, edulliset huonekalujen jälleenmyyjät ovat kaikkialla tässä erinomaisessa maassamme. Leon’s juhlii sata vuotta liiketoiminnassa ja uskoin, että Milestone ansaitsi toisen ilmeen.

Alla näet tilaa, joka on kehitetty kolmen avaimen Leonin kappaleen ympärille heidän nykyisestä kokoelmastaan. Jos olet yksi monista, monet ihmiset kaukana Kanadan kaupunkien kaupoista, tämä on sinulle.

Aloitin tällä motivaatiokyynnillä L.A. -suunnittelija Peter Dunham. Pietarin tilat, jotka ymmärretään länsirannasta, rentouttavaksi, ovat maukas sekoitus maallisuutta ja maailmanlaajuista matkaa. Hän käyttää lämpimiä värejä, luonnollisia materiaaleja sekä tuoretta kasvien elämää rentouttavien, kerroksellisten sisätilojen tuottamiseksi. Pidän tumman nahan (tuolin) sekoituksesta sekä lämpimästä paletista. Katsotaanpa missä Leon on muodossa.

Tulkintani varten tuotan olohuoneen, joten tämä Leonin nahkohja on täydellinen! En yleensä ole nahkasohvien fani (lukuun ottamatta vanhoja lyötyjä kirjastotyyppejä), mutta tämän yksinkertaiset komeat linjat ovat voittaneet minut. Se näyttää paljon paremmalta 50 vuodessa? Kaikki säröillä ja kulunut! Tämä väri on melko tumma, joten jos sinulla on tällainen sohva, noudata Pietarin esimerkkiä ja pidä seinät kevyinä, kermaisina ja neutraaleina.

Tämä Leonin sohvapöytä tekisi täydellisen konsolin ja näyttää vanhalta kirppumarkkinoilta. Ripusta chippy vanha maalattu peili sen päälle sekä pinota tonnia sekä tonnia kirjojasi korkeiden, eksentristen pinojen alla.

Tämä Leonin laatikkohenkilö pystyi tarkistamaan sellaisena Nantucketina, mutta uskon kuitenkin tähän kuvitteelliseen tilaan, että se toimisi. Tämä olisi kirkkauden osuma syvien, rikkaiden sävyjen vieressä ja raikastavat tilaa. Käytä sitä asuintilassa tallentaaksesi melkein mitä tahansa DVD -levyistä lautapeleihin ylimääräisiin viltteihin. Tai kokonainen paljon roskaruokia – taivas! Tuottaisin eklektisen taulukon maiseman päällä löydetyillä esineillä, valokuvilla ja useilla kirjoilla. Katso? Sanoin sinulle, että Leon saattaa tehdä sen!

Nyt minun on lisättävä muutama avain, edullinen lisäominaisuus ulkonäön pyöristämiseksi.

Maadoita oleskelualue tällä häikäisevällä chevron -raidallisella matolla. Valitsin myynnin 8 ‘x 10’ Toronton West Elmissä 199 dollarilla. Se muistuttaa minua afrikkalaisesta tekstiilistä sängyssä Pietarin motivaatiotilassa yllä. Ruskeat ja kaurahiutaleet ovat täydellisyyttä pitäen sohva.

Lue lisää Chevron -mattoista 25. toukokuuta 2009 blogiviestissä.

Pyöristä istuimet parilla näitä edullisia lukuja EQ3: sta. Niiden mod -muoto ja ilmavat jalat ovat mukava tasapaino raskaalle sohvalle. samoin kuin vähän vuosisadan puolivälissä tunnelma heittää ulkonäön loistavalla tavalla.

Aika värille! Palanut appelsiini sekä taupe ovat täydellisiä suklaannahkalla, samoin kuin kuvioiden sekoitus sekä kiinteät aineet (maton pitäminen) ovat täydellinen tasapaino. Mielenkiintoista, mutta ei niin hyvin, eikö niin? Kiinteät tyynyt ovat kotoisin IKEA: sta ja kuvioitu on kymmenentuhatta kylästä.

Näyttää vain, että ”Big Box”: n ei tarvitse olla tylsää.

Valokuvien hyvitykset:
1. Peter Dunham
2. Leon’s, Dolce Collection -sohva
3. Leon’s, Blakeley Collection -sohvapöytä
4. Leon’s, Colors Collection Rinta
5. West Elm, siksak -matto
6. EQ3, melodiatuoli
7. IKEA, Sanela -tyynykansi
8. IKEA, Ritva -tyynykansi
9. Kymmenentuhatta kyliä, Kalamkari -tyyny

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *