• Uncategorized
  • 0

Texan Mansion

Olen kuullut, että kaikki on isompaa Texasissa. En tiennyt, että ilmeisesti mitään voidaan tehdä – mutta isompi! – Texasissa. Kuten sisään, voit rakentaa mitä haluat. Pelkästään tällä viikolla näin kartanoiden luettelot, jotka väittivät olevan kopioita Châteauxista, espanjalaisista luostareista, kartanoista, kartanoista, kartanoista, jotka toi takaisin vanhan lännen karjatilatyylin, ja lopulta tämä loistavasti ylenmääräinen kartano, joka on kunnianosoitus Marokkoon Marokolle keskellä Houstonia.

Tässä on pääsy melkein neljän hehtaarin aidatulle yhdisteelle, joka näyttää siltä, ​​että henkilö seisoo oikeanpuoleisessa portilla mittakaavassa. Voit tuskin nähdä joitain muita kuin morokkolaisia ​​rakennuksia puiden yläpuolella, mutta muuten eksoottisen alueen illuusio on melko vakuuttava.

Pääsisäänkäynnistä koti ulottuu taloon, jossa on kolme keittiötä, kuuden auton autotalli ja pääasiallinen sviitti molemmissa kahdessa kerroksessa (jos olet liian kulunut hissin ottamiseksi). Oikeudenmukaisuuden vuoksi olet todennäköisesti uninen vain muutaman minuutin kuluttua tarkistaessasi laatta ja mattoja.

Marmorilattiainen ruokasali liukuu ranskalaiseen tyyliin, ehkä nyökkäyksenä Marokon siirtomaa-menneisyyteen. Sekä tämä huone että vastaavasti frankofiilinen olohuone (jonka voit nähdä luettelossa) on täysin katettu kristalli- ja kulta-lehtien kattokruunuilla.

Tämän valokuvan keskellä oleva kattokruunu ripustetaan todella upeaan kupoliin, joka on kirjoitettu punaiseen, vihreään ja kultaiseen. Valkoinen kivityö veistettiin mittatilaustyönä Marokossa, sitten tuotiin Keski-Amerikkaan. Vasemmalla puolella olevan oviaukon läpi näet keittiön kaapit, joissa on myös maurien, hevosenkengän arkkien aihe, mutta ovat ehkä pienempi esimerkki käsityöstä (ja värivalinnasta).

Keskipihalla on istuinhuone ja suihkulähteet. (Luulen, että pihaa ympäröivistä käytävistä on myös runsaasti valoa näiden puisten ovien ansiosta.) Varsinaisesta uinnista on suuri uima -allas – myös hevosenkengän kaarin muotoinen – takapihalla.

Jos voisit rakentaa minkä tahansa arkkitehtonisen tyylin pastiikan, minkä valitsisit? Unelma iso – se on Texas!

Löydä paljon enemmän ylimääräisiä kartanoita ostaa surrealistisesta kiinteistöblogistamme.

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Martha Turner -ominaisuudet

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *