• Uncategorized
  • 0

Barix yksinkertaistaa koko talon ääntä komentokuutioilla

Command Cubes, Smart Home Jukebox on lisännyt tukea Barix Exstreamer (TM) -sarjan laitteille, mikä tarjoaa järjestelmän asentajille ja kuluttajille tehokkaan mutta budjettiystävällisen ratkaisun monivyöhykkeen ääneen.

Smart Innovations (Command Cubes of Command Cubes) on julkaissut tämän monen vyöhykkeen Jukebox-ohjelmiston ensimmäisen beetaversion, joka on suunniteltu tukemaan Barix Exstreamer -sarjatuotteita.

Älykkäät innovaatiot toteuttavat ohjelmiston toteuttamisen ja muokkaamisen vaihtoehdoina ja kommentteina. Seuraavien 30 päivän komentokuutiot alennetaan 10 dollarilla (Yhdysvallat) sen normaalin vähittäishinnan alapuolella. Barix -käyttäjät voivat ostaa täysversion nyt ja saada ilmaisia ​​päivityksiä kaikkiin tuleviin julkaisuihin beetakauden jälkeen.

Barix ja Smart Innovations odottavat jatkuvaa suhdetta, joka parantaa entisestään jokaiselta yritykseltä saatavilla olevia tuotteita ja palveluita … Sinua kutsutaan ladata tämä beetaversio seuraavalla URL -osoitteella: http://www.commandcubes.com/barixbettaTest. htm

Palaute kannustetaan Command Cubes -tukifoorumista, joka sijaitsee täällä:
http://support.commandcubes.com/

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *