• Uncategorized
  • 0

Katso näyttelijä Shay Mitchellin marokkolaiset-tapaukset-Mediterranean patio

näyttelijä Shay Mitchell syntyi Mississaugassa, Ontariossa, mutta arvioidessaan takapihansa, hän on täysin talossa Kalifornian ulkopuolella asumisen ulkopuolella. Hienoin ymmärretty Emily Fieldsin pelaamisesta melko valehtelijoilla, Shay sai hänen ulkopinnan, jonka Donna Garlough on suunnitellut uudelleen Wayfair.ca: n sisaruksen AllModernille. Tässä on erittely siitä, kuinka pari naulasi marokkolaiset-tapaukset-Mediterranean muutoksen.

Jalokivimaiset metalliset lyhdyt roikkuvat puista, kun taas penkki on rehevän pukeutunut suuriin tyynyihin. “Pidin kaikista uusista oleskelualueista sekä vähän yksityiskohdista, kuten pöydän ympärillä olevista penkiltä ja lyhdyt”, Shay toteaa.

Kynttilänomistajia voidaan painostaa käyttöön muihin käyttötarkoituksiin. Täällä sukulentit ja ilmakasvit käsittelevät veistospohjaista korkeaa laatua, kun ne on koteloitu facted -lasiin.

Lopetustoiminto on luonnollinen kokoontumispaikka. ”Pidän kyyneltuoleista loputtoman kuopan ympärillä. Se on nyt fantastinen pieni nurkka lukemiseen tai hengailuun tulen ympärillä ”, Shay toteaa.

Tuoreessa valkoisessa varjossa oleva taiteellinen istutuslaite antaa vielä paljon enemmän vaikutusta viululehden viikunapuun. Planterin komposiittikivi ja lasikuiturakennus tekevät kevyestä astua ympäri, samoin kuin viemärireiät estävät juuria vesistymästä.

“Minulla ei ollut riittävästi istuimia nauttia takapihani ystävien kanssa, mitä nyt teen”, Shay toteaa. Lounge-alueella pajutyyliset oleskelutuolit sekä tyylikäs musta sateenvarjo loihtivat uima-altaan eksoottisella alueella, kun taas roikkuva tuoli on haluttu aksentti.

“Pidän kodin palasista kaikista matkoiltani”, Shay toteaa. Huomaava metallinen keraaminen puutarhajakkara, joka näyttää kuin souk -löytö, on ylellinen keskipiste vähemmän.

Sarja lieriömäisiä filigraanisia lyhtyjä on melko päivällä, ja ne näyttävät upealta valaistuna yöllä. Merenkalamyrskykynttilänjalastajalle annetaan glam-päivitys punotulla kulta-sävy-köydellä. Tyylikäs hammam-tyylinen pyyhe voi kaksinkertaistua heittoon.

Korit ovat hyödyllisiä pyyhkeiden varistamisessa ja auttavat Shayn etsimien maailmanlaajuisten maailmanlaajuisten kosketusten tarjoamiseksi, jotta hänelle olisi paljon enemmän luonnetta.

”Shaylla oli alueen mielessä muutama käsite – lähinnä hän halusi pitkän pöydän, jolla oli orgaaninen, mutta nykyaikainen tunne ja pystyä tuottamaan eksoottisen marokkolaisen tunnelman aksentteilla. Hän haluaa viihdyttää, joten oli ratkaisevan tärkeää, että hän pystyi tuottamaan potkimisen ympäristöympäristön vierailleen ”, Donna toteaa. Synteettiset bambukehyksen tuolit, joissa on ruskea istuvuus, ovat mukavia pitkille illallisjuhlia varten, samoin kuin voivat seistä yhtä paljon kuin elementtejä.

Tuo maailmanlaajuinen tunne pöydälle laserleikattujen kynttilänjalkojen kanssa, jotka tyypivät nykyaikaisen geometrisen kuvion.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *