• Uncategorized
  • 0

Legacy House Automation vs Wise House & The DIY Pros

Tässä on kiehtova podcast, joka sai minut yllätyksenä.

Näet, että se on 2 viisasta talon ammattilaista, jotka korostavat DIY Wise House -alustojen hyveitä tavanomaisten järjestelmien yli.

Mitä eroa?

En ole samaa mieltä niiden merkityksestä ‘älykkään kodin’ vs ‘kodin automaatiosta’, mutta saan heidän huomautuksensa Internet -järjestelmissä, jotka pystyvät päivittämään paljon nopeammin (lue tämä). Siitä huolimatta he eivät mainitse minkäänlaista pilven haittapuolia.

Mutta se on kuitenkin kiehtova opinnäytetyö, jopa paljon enemmän, kun kuulet heidän positiivisen reaktionsa käyttäjien kykenevän määrittämään omat järjestelmänsä sen sijaan, että tarvitset heidät takaisin tekemään muutoksia (ja tehdä paljon enemmän heidän asiakkaastaan).

Tuotemerkit?

Vaikka isännät Kris Gamble ja JJ Canon näyttävät varovaisilta olla nimeämättä minkään tyyppisiä “perintö” -merkkejä, joita he ovat aiemmin käsitelleet, he mainitsivat Pesän yhtenä heidän suosituimmista uusista. Löysin tämän sivun Krisin sivustolta Customed.uk.com, joka tarjoaa ammattimaisesti asennetun Google Nest Wise Housen hintaan 2200 puntaa.

Missä tämä päätyy?

Todellakin, kun järjestelmät muuttuvat paljon enemmän ja integroituneempia, pilven kautta, samoin kuin yksinkertaisempi asennus ja asennus, toimivat heille tällä markkinoiden alaosassa katoaa kokonaan?

Joten sitten tämä kalkkunat äänestävät jouluna vai kaksi viisasta yritystä, joka on löytänyt tuottoisan kapean tekniikan utelias ilman minkäänlaista DIY -taitoja?

Katso jakso 63 alla tai tilaa Digital Ramble Podcast.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *