• Uncategorized
  • 0

5 Instagram -kuvat, joita nyt rakastamme

niille, jotka etsivät jonkin verran suunnittelun inspiraatiota, Instagram voi olla #housegoals -kultakaivos. Halusimme jakaa kourallisen parhaimmista poiminnoistamme ihanteellisia nyt, joten pesimme joitain suosikki syötteitämme ja poimimme käsin upeimmat laukaukset. Iloinen vieritys!

Talven syvyyksissä olemme kaikki tekstuurista ja rentouttavista tiloista, ja tämä studio Ashbyn Lontoon makuuhuone sopii laskuun. Tämä on voittanut meidät yli verhoiltujen pääty- ja ruoholappaleiden seinien monista eri kerrosten kerrosten monista eri kerroksista.

Lähde: Instagram, Studio Ashby

Ei ole koskaan liian aikaista räjäyttää teräviä valkoisia liinavaatteita! Yhdistettynä antiikkisen kirkon Pew: n kanssa, pullea tyynyt pehmentävät ulkonäköä, jolloin saadaan paras paikka käpristyä kupillisella teetä ja hyvällä kirjalla.

Lähde: Instagram, aavikon sisustus

Saako keittiöt parempia kuin tämä? Kattoikkuna toimittaa runsaasti runsaasti valaistusta, kun taas messinki -laitteisto ja rohkea väripaletti toimittavat draaman osuman. ja tarkista marmorin työtason ohuus – kuolemaan.

Valokuvaaja: Paul Craig

Lähde: Instagram, Humphrey Munson

Suunnittelija: Emma Collins Interiors

Vaikka ajatus violetista sohvasta saattaa pelotella joitain ihmisiä, tämä Rita Konigin rehun tyylikäs vetoomus vakuuttaisi heidät nopeasti. Asetettu melko neutraalille taustalle ja pariksi tukevan tuolin kanssa yhtä kirkkaissa sävyissä, huone on kerralla omituinen ja eklektinen, mutta vedetty yhteen.

Lähde: Instagram, Rita Konig

Suunnittelija: Rita Konig

Joskus pieni maa länsimainen voi mennä pitkälle. Täällä sekoitus vuosisadan puolivälissä moderneja, boho-chic- ja maa-länsimaisia ​​yhdistelmiä luomaan huolellisen makuuhuoneen.

Lähde: Instagram, suurempi kuin me kolme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *