• Uncategorized
  • 0

Tesla Design 3 – Pictures & Video

Pohjois -Irlannin tapaaminen ei ole Tesla -myymälää (vielä), mutta käyttämällä toista hattuani Nievo -toimittajana, sain mielelläni kutsun Dublinin myymälään eilen missä Uusi Design 3 on juuri saapunut.

Se on staattinen näyttö, yksi Yhdysvaltain spec LHD -autoista ja kuorma -autoista, jotka ovat kiertäneet eurooppalaisia ​​myymälöitä jo useita kuukausia, joten ei vielä ole koeajoja. Olin jo nähnyt valkoisen 3 Genevessä, mutta tällä kertaa pystyimme todella pääsemään autojen ja kuorma -autojen sisälle sekä olemaan asianmukainen matka Tesla -edustajaltamme. Oli hauskaa kokeilla kaikkia tätä autosta tarkistamiamme juttuja viimeisen 3 vuoden aikana, mukaan lukien parannusten pitäminen ja uudet ominaisuudet, jotka OTA -päivitykset ovat tuoneet tuolloin.

Autoista ja kuorma -autoista on tällä hetkellä 3 versiota, samoin kuin nämä ovat “Standard Variety” -takapyörävetomallin otsikkoruukut, jotka todennäköisesti ovat myydyin myyjä.

Kaikki yksityiskohdat tulisi tarjota huomenna tai torstaina, koska Elon Musk on ilmoittanut, että tilaukset avataan Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1. tai 2. toukokuuta. Tarjolla ei ole tyypillistä eLon-ajan liukumista, jota löydämme pian, mitkä kustannukset Tesla uskoo sopivan heidän “edulliseen” volyymimalliinsa.

4 tunnin edestakainen matka nähdäksesi Design 3: n oli sen arvoista, samoin kuin olemme katsomassa koeajoa, kun parhaat käsiautot ja kuorma -autot osuvat näihin saariin.

Sillä välin tässä on nopea video katsauksestamme autossa …

www.tesla.com

Tesla Design 3 -galleria

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *