• Uncategorized
  • 0

Loxone paljastaa uuden NFC -koodin Touch & Touch Surface Wise House Controls

Loxone on lisännyt 2 upouusi viisasta talon tuotetta valikoimaansa.

Kosketuspinta on viiden pisteen kapasitiivinen kosketuslevy, joka voidaan asentaa pintojen alapuolelle tai pintojen / vaikeiden kalusteiden taakse jne. Se noudattaa täsmälleen samaa periaatetta kuin Loxone-kosketuskytkimet, jotta sitä voidaan käyttää valaistuksen, kaihtimien, musiikin jne. Hallinnassa jne.

NFC -koodikosketus on ratkaiseva koodi kosketuslevy, jossa on integroitu NFC -toiminto. Tarkista koko PR ja alla olevat kuvat.

Kosketuspinta

Kosketuspinta on viiden pisteen kapasitiivinen kosketuslevy, joka voidaan asentaa pintojen alle tai taakse. Tämä nerokas tuote, joka perustuu Loxone ‘Switch Standard’, antaa yksilölle mahdollisuuden hallita viisaan talon useita elementtejä, kuten valaistus, kaihtimet ja musiikki, kaikki yhdestä kytkimestä.

Kosketuspinta on luotu asennettuna talon ei-johtamattomien pintojen taakse tai alle, kuten kivi, puu, keramiikka ja lasit. Se on luotu tarjoamaan asunnonomistajille hienovarainen hallinta valinta monille sovelluksille.

LED -kuntovalot, kuultavat napsautuskommentit sekä ‘aktivointi’ kosketuspiste lopettamaan tahattomat napsautukset, jotka kaikki edistävät tämän tuotteen pelkästään kekseliäisyyttä. Asennus on vaivatonta toimitetun liimatarran ja jauhamisen ansiosta.

Kosketuspinta tarjotaan sekä langallisena että langattomana tuotteena, joka on vastaavasti Loxone -puun sisällä että ilma -alueilla, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon sekä uusille että jälkiasennuksen viisasprojekteille.

NFC -koodi kosketus

Jakaen samanlaisen, sileän asuntotyylin kuin Loxone’s Touch Pure, NFC Code Touch yhdistää numeerisen näppäimistön sekä nerokkaan NFC -innovaation parhaan pääsyn kirjoittamiseksi ratkaisun hallintaan. NFC -tarroja, avainfobeja ja yhteensopivia älypuhelimia voidaan käyttää ovien ja porttien helposti avaamiseen tai hälytyksen asettamiseen vain perushanalla.

Lisäksi Loxonin NFC -tarrat tyydyttävät tiukat AES -salausstandardit varmistaen tiedonsiirtoturvan maksimaalisen. Henkilöille, jotka haluavat hyödyntää koodia päästäkseen viisaan kotiinsa, NFC -koodi kosketus mahdollistaa fantastisen joustavuuden; Jokaisella kotitalouden jäsenellä voi olla oma henkilökohtainen koodinsa, samoin kuin erilaiset koodit voidaan osoittaa myös erilaisille toiminnoille, kuten autotallin oven avaaminen.

Lisäksi Loxone-sovelluksen sisällä voidaan tuottaa aikaa sidottuja ja kertaluonteisia koodeja, jotta saadaan lyhytaikainen pääsy kauppiaille, siivoojille tai lähetys autoilijoille vaarantamatta olemassa olevia koodeja. UV-kestävän ja roiskekestävän kotelonsa ansiosta NFC-koodi kosketus on täydellinen ulkona asentamiseen.

Saatavuus

Loxone -kosketuspinta tarjotaan tänään, Loxone -verkkokaupassa, sekä Loxone -puussa että ilmavaihteluissa £ 168 sekä 180 puntaa (Inc..

NFC -koodi kosketus tarjotaan joulukuussa, valkoisena sekä antrasiitti harmaana. Siellä on puu, ilma sekä nanovariaatiot.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *