Muutama päivä sitten räätälöity pelitietokone – onnellinen tarina

. Laitan Twitter- ja Facebook -syötteitämme joitain spesifisiä suosituksia pelitietokoneelle. Pian myöhemmin sain vastauksen automatisoidulta kodinlukijalta (ja tietokonekaupan omistajalta) David Lucasilta.

Nyt kun viime kerralla rakensin tietokoneen, se oli Pentium 3, joten olen menettänyt yhteydenpidon viimeisimpiin ja suurimpiin PC -emolevyjen ja vastaavien maailmassa. Tietämättömyydestäni huolimatta Dave oli erittäin kärsivällinen kanssani ja työskentelimme useiden teknisten tietojen läpi ennen kuin saavuimme ihanteelliseen koneeseen myöhään maanantaina. Tietokone rakennettiin tiistaina ja juoksi keskiviikkona 24 tunnin polttokokeen läpi ennen kuin se lähetettiin torstaina. Se saapui kanssani eilen (perjantaina) ja se on upea – juuri mitä halusimme.

Joten tämä on todellakin vain onnellinen tarina siitä, kuinka suuret laatikkomyymälät tarjoavat usein niin pettymyspalvelua, on hienoa löytää itsenäinen, asiantunteva tietokonekauppa, joka silti menee ylimääräisen mailin asiakkailleen. Jos tarvitset koneen, miksi et soita heille ensin ja katso, mitä he voivat tehdä sinulle. Kiitos Dave!

Medwaycomputers.co.uk: www.facebook.com/medwaycomputers

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *