• Uncategorized
  • 0

Faradite Release Uusi ulkopuolinen liikkeen anturi 360

Faradiitti on esitellyt uusimman viisaan talon tuotteen, uuden liikkeen anturin 360 – IP67.

Olemme innoissamme esitellä upouusi Movement -anturi 360 – IP67 – Volt -ilmainen IP67 -luokiteltu Volt -ilmainen liike -anturi, joka avataan kokonaan uuden automaatiomahdollisuuksien maailman märissä huoneissa, tonteissa ja puutarhoissa.

Tämän anturin sisäversio on jo valtava osuma räätälöityjen asentajien kanssa, koska sen matala profiili näyttää erityisen hyvältä verrattuna moniin kilpailijoihinsa. Uudessa ulkopuolisessa versiossa hyödynnetään täsmälleen samaa ohut tyyliä ja tarjotaan valkoisena tai mustana.

Voit käyttää sitä kodin sisällä kiireisissä keittiöissä sekä höyryisissä kylpyhuoneissa tai tietysti ulkona. Poista jouset ja ulomman tilanteen nauhat mahdollistavat sen pitämisen piin kanssa, ehkä asennettuna nukkumaan kuten yllä oleva kuva.

Sen IP67 -pistemäärä on määritelty “pöly tiukasti”, mutta se myös suojaa järjestelmää upottamiselta veteen 30 minuutin ajan syvyydessä 150 mm – 1000 mm

Anturi on yhteensopiva Loxone, Crestron, Control4, Lutron ja Rakon sekä Faradiittitila, sekä Faradiittitila, sillä on 5 x 5 metrin havaitsemisalue, kun se on asennettu 2,5 metrin korkeuteen. Järjestelmä saa virran 5-35 V: n tasavirtalaitteella, ja se toimittaa täysin voltin ilmaisen ulostulon.

Jos haluat selvittää paljon enemmän, katso www.faradite.com ja tarkista alla oleva video.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *