• Uncategorized
  • 0

Itämaiset matot

, kuten kaikki muut toimistomme toimittajat, tunnen rakkauden itämaisiin mattoihin. Olet todennäköisesti huomannut, että ne ilmestyvät valokuvauksissamme ja tarinoitamme viimeisissä useissa asioissa. Kuka voi vastustaa turkkilaisen tai persialaisen maton pehmeitä värejä ja koristeellisia kuvioita – vielä parempia, kun ne ovat hieman haalistuneet ja lanka!

Olen juuri ostanut ensimmäisen vintage -maton Fantast -Ecarpet -galleriasta Montrealissa ja olen innoissani. Stacey Smithers toi maton fantastiseen tulevaan kesäkuun tarinaan, jonka hän tuotti. Onneksi istun hänen vieressään ja katson kaikki hyvät asiat, jotka tulevat läpi!

Rakastan tapaa, jolla suunnittelijat keräävät näitä mattoja sisalin yli tai käyttävät useampaa kuin yhtä samassa tilassa, ja pidän erityisesti siitä, että näemme ne odottamattomissa huoneissa, kuten kylpyhuone tai keittiö.

Dilemma: minne laittaa minun? (Anteeksi nämä huonosti valaistu viime hetken kuvat, jotka otin klo 7.00).

Olen äskettäin päivittänyt etuhallani tuoreella maalilla, uudella portaiden juoksijalla, mustalla banisterilla ja sinivihreällä.

Taide, valaistus ja viimeistelyt ovat vielä tulossa. Onko tämä paikka asettaa ihana matto alas? Sillä on suuri vaikutus hetken, kun kävelet oven läpi, tuntuu pehmeältä jalan alla ja toimii hyvin sisal -juoksijan kanssa. Se tuntuu erityiseltä ja koristeelliselta.

Vai, kuuluuko se keittiöön? Kuten näette, se sopii täydellisesti tyhjyyteen keittiööni. Rakastan tapaa, jolla se tuo väriä ja kosteaa utilitaristiseen tilaan. On hienoa, kun työskentelet liesillä tai uppoaa, jotta sinulla olisi jotain pehmeää jalkaa. Mutta mitä tapahtuu, kun tomaattikastike tai punaviini vuotaa siinä? Onko sillä väliä? Mato on jo kulunut ja rakastettu!

Punnitse jos haluat. Ehkä vastaus on ostaa kaksi!

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Hilary smyth

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *