Toimittajan valinnat: 8 tyylikäs syksyn sisustuspäivitys

H&H Style Editor Lauren Petroff jakaa haluamansa syksyn sisustusideoita.

En halua rikkoa sitä sinulle, mutta kesäaika on kuitenkin virallisesti ohi, samoin kuin on aika kiinnittää chill. Kuitenkin aivan kuten rentouttavien neuleiden paluu muodissa, kylmän säällä on oma erityinen vetoomuksensa. Tervetuloa tuleva kausi kerrostamalla, koristamalla ja muuttamalla talosi syksyllä. Etkö ole varma mistä aloittaa? Tässä on mieluummin koristelutekniikkaani kodin lämmittämiseen.

Erinomaisessa ulkona on tonnia luonnollista vetoomusta. Hyväksy syksyiset lehdet sekä kukinta – sekä monivuotinen että vuosittainen – kukkapenkissäsi, seppeleissä tai laita potissa etuoven viereen. Koristekaali, japanilainen vaahtera, salvia, aster, hydrangea, sedum ja dahliat lisäävät kaikki ihania myöhäisen kauden värin.

Valokuvaaja: Stacey Brandford

Lähde: Koti ja talo kesäkuu 2010

Suunnittelija: Rebecca Muha

Mikään ei ole paljon enemmän tiukempaa ja vaippaa kuin avaruus, joka on kerrostettu syvän ruskean, laivaston tai mustan sävyihin. Hieman paljon tyydyttyneempiä värejä, kuten viininpunainen, luumu ja sammaleinen ympäristöystävällinen, ovat myös erinomaisia ​​valinta, jotta ne saadaan lämpimän, kookoneen ilmeen. Tuo tänä syksynä huonekaluja ja lisävarusteita mielialaisemmissa sävyissä tai kokeile tummempaa seinäväriä paljon huomattavampaan muutokseen.

Valokuvaaja: Chris Tubbs

Lähde: Koti ja talo joulukuu 2014

Suunnittelija: Sam Lawrie

Kesäisin haluamme tuntea sekä kevyempiä ja viileämpää, ympäröimällä itseämme tuulen liinavaatteita sekä puuvillatekstiilejä. Kun päinvastoin on totta syksyllä, ekstravagantteja sameleja sekä paksuja, kuvakudoksen kaltaisia ​​materiaaleja laskun muodossa. Nopea ja yksinkertainen tapa muuttaa tilanne? Esittele muutama ylellinen tyyny ja heittää rikkaisiin väreihin tai tyydyttyneisiin jalokivisävyihin.

Valokuvaaja: Michael Graydon

Lähde: Etusivu ja talo marraskuu 2013

Suunnittelija: Sarah Hartill, Stacey Smithers

Jos harkitset draperien esittelyä kotiisi, nyt on aika tehdä se. Huomaat, että on olemassa rajattomia kuvioituja ja kiinteitä materiaaleja, jotka toimivat kauniisti verhoina, samoin kuin arvostat visuaalista ja toiminnallista lämpöä, jota ne toimittavat tulevina päivinä.

Valokuvaaja: Angus Fergusson

Lähde: Etusivu ja talo lokakuu 2013

Suunnittelija: Morgan Michener & Kai Ethier

Fall käyttää mahdollisuutta nauttia viihtyisyydestä. Tuo tyynyt, heitot sekä lisävarusteet keitetyssä villassa, paksuissa neuleissa sekä keinotekoisessa turkissa, ja lisäävät jopa paljon enemmän rakennetta jalkojen alla kaksinkertaistamalla matot – kesäaika sisal saa välittömän syksyn päivityksen lehmänmatolla kerrostettu päälle.

Valokuvaaja: Donna Griffith

Lähde: Etusivu ja talo syyskuu 2012

Suunnittelija: Sean Ward

Pidän kiillotettujen ja vanhentuneiden viimeistelyjen ulkoasusta, joilla on syvempi ja rikas, perintövalo, joka on paras syksyyn. Tinkter on vielä yksi ihana metalli tutkimaan ihanteellista nyt: Aseta vinjetti suurelle tarjottimelle tai mene kaikki ulos vintage -astiasuunnitelmalla.

Valokuvaaja: Angus Fergusson

Lähde: Etusivu ja talo lokakuu 2013

Suunnittelija: Sasha Seymour

Hyvin accessorisoitu tulisija tarjoaa minkä tahansa tyyppisen alueen kutsuvan ilmeen, vaikka sinulla ei olisi tavanomaista puulämmitteistä takkaa. Tällä kaudella tee tulisijastasi ansaitseva keskipiste koristeltu vaipan kanssa, ihanaNäyttö tai komea työkalujoukko, ryhmitä sitten pehmeät istuimet ensisijaisen vetovoiman ympärille-tai lattiatyynyjä tuottamaan rento eturivin istuimia.

Valokuvaaja: André Rider

Lähde: Maison Demeure helmikuu 2014

Suunnittelija: Jean Stéphane Beauchamp

Kynttilöiden sisällyttäminen sisustukseen on perinteinen menetelmä talosi rentouttavan ympäristön lainaamiseksi – parhaiten curling upella kirjalla sekä kupilla teetä. Kokeile ryhmittelyä lyhtyjen kolmikko tai kokoelma vintage -kynttilänjoukkoja ruokapöydälle säteilevänä keskipisteenä.

Valokuvaaja: Angus Fergusson

Lähde: Etusivu ja talo toukokuu 2014

Suunnittelija: Stacey Smithers

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *