C-BUS-työkalupakit Public Beta

Clipsals-ohjelmisto-sovellustiimin johtaja Duncan Margetts on tänään paljastanut Clipsal-asennusohjelmistosovelluksen uuden V3: n ensimmäisen julkisen beeta-beeta-nyt nimeltään C-Bus Toolkit.

”Tämä julkaisu on tärkeä askel etukäteen CIS: lle, se edustaa noin 2 vuotta ohjelmistosovellustiimillemme, mutta se tukee melkein kaikkia CI-järjestelmiä, jotka CIS on julkaissut, mutta myös tukee erilaisia ​​uusia yksiköitä, joilla on juuri Äskettäin esiteltiin, mukaan lukien C-Bus-langaton lajike sekä dynaaminen merkintäinnovaatio (DLT) yksiköt. Lisäksi ohjelmistosovellus tarjoaa meille erittäin vakaan, tehokkaan alustan, jonka avulla voimme tarjota nopeasti uusia ja parannettuja toimintoja

Kutsumme kaikki kiinnostuneet henkilöt lataamaan sekä kokemaan tämän ohjelmiston. Tässä ohjelmistosovelluksessa on saatu päätökseen valtava määrä testausta, mutta odotamme silti, että pieniä vikoja löytyy. Pahoittelemme kehitystä ja katsomme kommenttejasi eteenpäin varmistaaksemme, että voimme ottaa tämän nipun loppuun seuraavien viikkojen aikana.

Koulutuskäsikirjat ja käyttöoppaat tarjotaan pian tämän foorumin avulla.

Tämän tuotteen kommentteja kutsumme sinut lämpimästi vuorovaikutukseen ohjelmistosovellusten etenemisryhmän sekä koulutuksen ja teknisen tuen ryhmän kanssa tämän foorumin avulla. Julutusraportit on oltava menneitä mahdollisimman paljon tietoa, mukaan lukien Windows -versio, työkalupakki versio sekä yksityiskohdat siitä, miten ongelman luodaan.

Ohjelmistosovellusta tarjotaan täällä. Se on 23,2 Mt: n lataus. Seuraavat julkaisut ovat yleensä huomattavasti pienempiä.

Tällä hetkellä ehdotamme, että jos käytät tällä hetkellä C-Gate 1.5: tä teollisessa asennuksessa, et aseta tätä nippua kyseiseen koneeseen. Tarjotaan siirtotyökalua päivittämään niitä sivustoja, jotka tällä hetkellä hyödyntävät C-Gate 1.5: tä

Lue julkaisu ja lataa täältä (ilmainen rekisteröinti vaaditaan)

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *