• Uncategorized
  • 0

Upea London Smart Home kirjoittanut Pro Install AV

Tässä on 400 000 puntaa räätälöity älykäs kodin asennus, joka on äskettäin valmis Lontoossa Pro Install AV. Katso alla olevat yksityiskohdat tämän upean kodin ja kaiken sen 19 ″ telineen pornon …

Räätälöity kodin elokuvateatteri

Koko ylellisyysominaisuuden keskipiste, tämä tyylikkäästi suunniteltu tila yhdistää nykyaikaisen ylellisyyden huipun ja viimeisimmät kodin elokuvatekniikan innovaatiot.

Vaikka runsas sisustus ja hallitsematon mukavuus luovat täydellisen ympäristön äidille ja isälle potkaista takaisin ja rentoutua pitkän työpäivän lopussa, varsinainen AV Se, kokoontuiko koko perhe Blockbuster -elokuvan yöhön vai käyttikö sitä katsomaan Premier League -tapahtumaa rauhassa.

Tämän saavuttamiseksi JVC X9000R -projektori ja tarkoitukseen rakennettu kolmen metrinen näyttö, jossa on mukautettu tapaus, joka on maalattu sisäkaapit, yhdistetään räätälöityyn sonance-kaiutinjärjestelmään, mukaan lukien:

Sonance DSP 2-150 digitaalinen vahvistin

3 Sonance Cinema -sarja LCR2-seinän kaiuttimet

2 Vpsub10-NC-seinän subwoofers

4 sonance vp86s kattoon ulottuvat surround-kaiuttimet

Yhdistämällä kotielokuva moniin lähteisiin (suoratoistopalvelut, sisäinen mediapalvelin, konsolit ja Sky HD), jokainen perheenjäsen voi nauttia elokuvista, esityksistä ja viihdettä, jota he rakastavat suuressa tyylillä.

19 huoneen ääniratkaisu

Vaikka koti -elokuvateatteri voi olla kodin sydän, perhe halusi vapauden vaeltaa koko heidän kodinsa ajan ja ottaa heidän kanssaan poikkeuksellisen äänen suorituskyvyn minne tahansa he menivät.

Heidän Lontoon AV -asentajansa olivat jälleen haasteessa.

Sonancen kiinni pitäminen, tuotemerkki, joka ei tunne vain kaiuttimiensa erinomaista äänenlaatua, vaan myös ainutlaatuisia tapoja, joilla heidän tuotteensa voidaan integroida minkä tahansa huoneen seiniin ja kattoihin, perhe lopulta meni seuraavan sukupolven visuaaliseen performanssisarjaan VP66R Kaiuttimet.

Valittu heidän erittäin joustavaan paikannukseen, tyylikkään muotoiluun ja viiden tähden suorituskykyyn, yhteensä 60 (30 paria) näistä kaiuttimista on kytketty erilaisiin äänisuihkujärjestelmiin, jotta saadaan terävä, selkeä ääni 19 huoneessa, joissa he viettävät eniten heidän aikansa, mukaan lukien oleskelutila, uima -allas- ja makuuhuoneet.

Ulkoilma -asennus

Tule kesäkuukausina, perhe viettää suuren osan ajastaan ​​ulkona, joko rentoutuen yhdessä kolmesta suuresta puutarhavyöhykkeestä, nauttien perheen illallisesta freskotyyliä tai viihdyttäviä kavereita ja sukulaisia. Tällaisesti heidän unelmansa älykkään kodin rakentaminen tarkoitti sitä, että siellä oli Aina tapa saada puolue aloittamaan kodin ulkopuolella, riippumatta siitä, mikä tilaisuus voi olla.

Tätä varten he valitsivat ulkoilma -äänen asennuksen, joka rakennettiin jälleen Sonance -ääniratkaisun ympärille.

Tällä kertaa voimakas sonanssi Sonarray -subwoofer sijoitetaan maan alle ja kytketään kahdeksaan Sonarray SR1 -kaiuttimeen, jokainen on diskreettisesti piilotettu erilaisten puutarhaominaisuuksien takana varmistaakseen optimaalisen äänenlaadun uhraamatta kolmen ulkovyöhykkeen upeaa maisemasuunnittelua.

Koko kodin WiFi- ja kuituoptinen kaapelointi

Internet-yhteyden varmistaminen, että Internet-yhteydet olivat riittävästi koko AV-asennuksen virrankäytöstä, vaan tarjota perheelle korkean suorituskyvyn laajakaista päivittäiseen käyttöön tällaisessa laajassa kodissa tarkoitti, että yksikään yleinen WiFi-ratkaisu ei tee.

Sellaisenaan perhe valitsi Ruckus 802.11ac -järjestelmän, joka koostui seuraavista avainkomponenteista:

Channellfly -kanavanhallinta

Vyöhykkeen johtaja 1200 ohjain

7 R500 -tukiasemaa

2 ulkoilmapistettä T300.

Suorituskyvyn parantamiseksi entisestään koko kiinteistön TV -pisteitä sekä puutarhassa toteutettu erityinen data -ohjaamo yhdistettiin Cleerline SSF -kuituverkkoon, joka yhdistettynä Ruckus -langattomaan ratkaisuun varmistaa, että tämä on yksi räätälöity älykäs kotijärjestelmä, joka, joka Todella on varustettu vastaamaan nykypäivän modernin perheen vaatimuksia.

Tietoja Pro Install AV: n vuonna 2006 perustettu Pro Install AV -työtä teollisuuden ammattilaisten ja älykkäiden kodin automaatiopalveluiden tarjoamien yksityisten asiakkaiden kanssa kaikilla budjetteilla Lontoossa, Isossa -Britanniassa ja Euroopassa. Selaa www.proinstallav.co.uk saadaksesi lisätietoja.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest9
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *