Video: Hubitat on SmartThings -vaihtoehto paikallisen käsittelyn ja yksityisyyden kanssa

Olen nauttinut Matt Ferrellin “päättämättömän” YouTube -kanavan jo jonkin aikaa, ja oli miellyttävä yllätys nähdä, että hänen viimeisin video oli kodin automaatiossa.

Tällä kertaa Matt esittelee mielenkiintoisen uuden älykkään kotijärjestelmän – Hubitat -korkeuden. Hub on rakentanut Z-Wave- ja Zigbee-tuen ja käyttää yhteensopivuutta laajan laitteistovalikoiman …

Olen pyrkinyt parhaan älykkään kodin alustaan. Jotain, joka voi ylittää aukon Z-Wave-, Zigbee- ja WiFi Smart Home -laitteiden välillä. Jotain, joka on agnostinen alusta ja voi työskennellä Googlen, Amazonin ja Applen kanssa. Jotain helppoa käyttää ja silti erittäin muokattavissa. Ja jopa paljon tärkeämpää, järjestelmä, johon minulla on täydellinen hallinta ja jolla on yksityisyyteni ja tietoni varmistettu. Onko kyseistä järjestelmää olemassa? Ei. Voisin myös metsästää yksisarvista. Onko jotain, joka on lähellä? Kyllä … eräänlainen. Tänään aion katsoa Hubitat Evention Hubia, joka on hullu muokattavissa oleva Smart Home Hub, joka voi ylittää aukon monille erilaisille laitteille ja palveluille. Ja se on todella lähellä sitä myyttistä yksisarvista.
Matt Ferrell

Päättäjät kuvasivat sitä “paikalliseksi ratkaisuksi” tietosi ja automaation käsittely napalla eikä pilvessä lupaaen, että se on ”nopea, hyvämaineinen ja yksityinen”.

Hubitatilla on saatavana Yhdistyneen kuningaskunnan ja Irlannin nippu, joka sisältää korkeuskeskuksen (malli C-5) sisäisen Zigbee-radion, USB-radiokepän kanssa Ison-Britannian/Irlannin Z-aaltotaajuudelle (kaapelilla), USB-laajennuskaapeli, Iso-Britannia/Irlanti Virtalähde, Ethernet -johto ja käyttöohje – tällä hetkellä 114,95 dollaria.

Katso alla olevasta videosta Mattin arvostelu ja tutustu näihin linkkeihin paljon lisätietoja …

epävarma.com: hubitat.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *