• Uncategorized
  • 0

Ranskan maalaistalon vuokra -kiinteistö

joskus elämä ei ole reilua. Suositussa suunnittelussa Carolyn Murphy ei ole vain parhaita poskiluita, mutta myös hänellä on paras talo. Minulle on salaisuus, miksi hän on laittanut markkinoille kolmen makuuhuoneen, 8 300 neliöjalkaa, Los Angeles-taloon, etenkin sen jälkeen, kun kuuluisan sisustussuunnittelijan Schuyler Sampertonin äskettäin valmistunut kunnostus. Se on kuitenkin kiinni 3 miljoonalla dollarilla. Alueet ovat aurinkoisia ja rentoja, mutta tuntevat olonsa räätälöityiksi ja koottuiksi. Katsotaanpa.

Olohuoneessa arvostan tarkalleen sitä, kuinka valkoiset seinät ovat tasapainossa lämpimät, altistuneet kattopalkit, hyvin kuluneet nahkatuolit ja tekstuuririkkaat matot.

Kuten olohuone, ruokailutila on samoin tasapaino: siinä on tunne muodollisuudesta – eikö se olisi upea paikka illalliselle? -Se on kuitenkin rento, joka riittää myös laiskoihin sunnuntain brunsseihin.

Ensisijainen kylpyhuone on rentoutumisen pyhäkkö, etenkin viiniköynnöksen peittämällä terassilla kiehtovien ranskalaisten ovien kanssa.

Saat paljon lisätietoja talosta, ota yhteyttä Prudential California Realtyen kanssa.

Katso paljon inspiroivia alueita White Spaces -kuvagalleriassa.

Valokuvien hyvitykset: 1-4. Prudential California Realty

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *