Katsaus: TENDA 4G680 V2.0 4G LTE -reititin WiFi: llä

, kuten näinä aikoina, laajakaistakatkon ajatukset ovat riittäviä, jotta sinut vapisi. Joten tässä on katsaus Tera 4G LTE -laajakaistareitittimeen, joka saattaa vain säästää järkevyyttäsi.

4G WiFi

4G680V2.0 N300 on reititin, jolla on Volte (ääni Over LTE), ja Tenda -tila, että se “tukee yli 300 matkapuhelin-/matkapuhelinverkkoa yli 135 maassa”.

Se on mitä tarvitset yhdessä laatikossa saadaksesi 3G- tai 4G LTE -solujen laajakaistan sekä muuttaa siitä WiFi -verkon, jota voit käyttää jakamaan verkkoyhteyden jopa 32 laitteesi kanssa.

Sen tuottama 2,4 GHz 802.11 b/g/n langaton LAN voi siirtää tietoja nopeudella jopa 300Mbps alaspäin samoin kuin 50Mbps ylöspäin, missä alueellinen soluverkko tukee.

Sen lisäksi, että se on varmuuskopio siitä, kun tie on kaivettu tai jokin muu katkoksena, se voi myös olla ihanteellinen lyhytaikaiselle toimistolle, loma-taloille tai maaseutukoteille, joissa on roskien laajakaista. Olen jopa tarkistanut ihmisistä, jotka käyttävät heitä ajoneuvossaan myös WiFi -hotspotina.

Perustaa

Laatikko sisältää 4G680V2.0 -yksikön, Quick Set Up -oppaan, kaksi antennia 12v/1A -virtalähde, Ethernet -kaapelitelevisio sekä RJ11 -puhelinkaapeli.

Järjestelmä oli käynnistynyt minuutin tai kahden sisällä samoin kuin pystyin linkittämään sen WiFi -verkkoon sekä pääsyn Internetiin.

Asennuksemme asui todella yhtä paljon kuin mainostettu nolla -kokoonpano. Otin sen vain laatikosta, raotin yhden näistä kolmesta data -simsistä järjestelmän pohjaan (se on lukittu minkä tahansa tyyppiselle verkolle) ja kytkin sen päälle.

Voit asettaa mobiilisovelluksen kautta enintään kuukausittaisen tietojen käyttörajan, joka katkaisee välittömästi matkapuhelinverkon ylikuormitusten estämiseksi.

Kaksi piilotettua sisustusantennia käsittelevät Wi-Fi: tä, kun taas kaksi ulkopuolista on 3G / 4G. Koska järjestelmässä on irrotettavia solu -antenneja (SMA -liittimiä), sinun on valittava muuttaa niitä korkean hankitun antennin saamiseksi, kuten tämä tai jopa tämänkaltainen ulkopuolinen, jotta signaalin voimakkuutesi todella maksimoi.

Niin kauan kuin SIM tukee sitä (ei vain tietoja), voit samoin soittaa puhelinsoittopuheluita myös kytkemällä rutiininomainen luuri RJ11 -puhelinporttiin takana. Voit soittaa puheluita ja käyttää WiFi -tietoverkkoa samanaikaisesti.

Voit käsitellä reititintä selaimen läpi (oletus 192.168.0.1 Admin: Admin: Admin) tai Telnet. Se voi tarjota DHCP: n (tai ei), vaikka on syytä huomauttaa, että reititin ei salli minkäänlaista satamansiirtoa.

WAN -portin avulla voit linkittää sen sijaan kiinteän kytkun laajakaistan, käyttämällä järjestelmää WiFi: n suhteen ja siirtämällä solun toimintoa, jotta se olisi virheenvarmuuskopiointivaihtoehto.

Tuomio

Luokitus: 4,5 / 5.

Tämä järjestelmä oli erinomainen testeissämme. Se toimi suoraan laatikosta nollakokoonpanolla ja tunnisti luotettavan WiFi -verkon 4G -soluverkosta. Pudotan puoliksi tähden ilman satamien edelleenlähetyskykyä, mutta kaiken kaikkiaan erittäin suositeltavia.

Saatavana Amazonilta

320 arvostelua

TENDA 4G680 300Mbps 4G Mobile Wi-Fi -reititin, 4G-reititin SIM-korttipaikoilla, ei tarvita kokoonpanoa, 2 irrotettavaa antennia, 2 nopeaa porttia, tietoverkkoliikenteen valvonta, Ison-Britannian pistoke

4G SIM -Mobile -reititin viimeisimmän 4G LTE Advanced Networksin sukupolven kanssa. Voit jakaa 4G LTE -verkon 32 laitteella sekä ilahduttaa latausnopeutta jopa 150 Mbit / s ja lähetä nopeus 50 Mbit / s
Helppo käyttää SIM-korttien yhteensopivuutta yli 135 maassa, kytke vain valitsemasi SIM
4G Mobile -reititin LAN/WAN -portteilla tarjoaa valintoja ja monipuolisuus Kytke Ethernet -kaapeli -televisio LAN/WAN -porttiin monipuolisen pääsyn varmuuskopiovalintana, jos et saa 4G -yhteyttä

Osta Amazonista

hintacn.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *